Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Sviestmaizītes ar ļoti gardiem garnējumiem, kuras baudīt visas dienas garumā. Beigeļu maizītes ir pavisam ērtas ēšanai, tāpēc tās būs lieliski piemērotas arī reizēs, kad jāpacienā viesi. Varēsi izdabāt katra gaumei ar dažādajiem garnējumiem – olu, gurķu, vistas, krabju gaļas vai gardā laša.
15Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

10 mazās apaļās maizōtes20 TKmajonēze6 vārītas olas1 ĒKsinepes kreses0.25 garais gurķis125 gkrabju gaļa melnie pipari2 TKcitronu sula125 gkūpināts lasis dilles125 gcepta vistas fileja1 ĒKmango pikantā mērce lociņi

Sagatavošana

1

Beigeļu maizītes sagriež uz pusēm un katru pusīti ieziež ar tējkaroti majonēzes.

2

Sagatavo četrus maizīšu garnējumus. Dažām maizītēm liek pa virsu vārītas olas šķēlītes, nedaudz sinepju un krešu.

3

Vēl dažām – gurķa šķēlītes un krabja gaļas gabaliņus, kurus apkaisa ar melnajiem pipariem un apslaksta ar citronu sulu.

4

Trešais variants – beigeļu maizītēm pa virsu liek kūpināta laša gabaliņus ar svaigu diļļu zariņiem.

5

Bet atlikušajām maizītēm pa virsu liek iepriekš apceptus vistas filejas gabaliņus, kas sagriezti nelielās šķēlītēs, un apsmērē ar pikanto mango mērci un apkaisa ar sagrieztiem lociņiem.

6

Pasniedz uzreiz, vai vēlāk – maizītes vēsumā glabāt vari vēl dažas stundas pēc pagatavošanas.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!