Apaļās maizītes ar olu, laša, vistas un gurķu garnējumu
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sviestmaizītes ar ļoti gardiem garnējumiem, kuras baudīt visas dienas garumā. Beigeļu maizītes ir pavisam ērtas ēšanai, tāpēc tās būs lieliski piemērotas arī reizēs, kad jāpacienā viesi. Varēsi izdabāt katra gaumei ar dažādajiem garnējumiem – olu, gurķu, vistas, krabju gaļas vai gardā laša.

Beigeļu maizītes sagriež uz pusēm un katru pusīti ieziež ar tējkaroti majonēzes.

Sagatavo četrus maizīšu garnējumus. Dažām maizītēm liek pa virsu vārītas olas šķēlītes, nedaudz sinepju un krešu.

Vēl dažām – gurķa šķēlītes un krabja gaļas gabaliņus, kurus apkaisa ar melnajiem pipariem un apslaksta ar citronu sulu.

Trešais variants – beigeļu maizītēm pa virsu liek kūpināta laša gabaliņus ar svaigu diļļu zariņiem.

Bet atlikušajām maizītēm pa virsu liek iepriekš apceptus vistas filejas gabaliņus, kas sagriezti nelielās šķēlītēs, un apsmērē ar pikanto mango mērci un apkaisa ar sagrieztiem lociņiem.

Pasniedz uzreiz, vai vēlāk – maizītes vēsumā glabāt vari vēl dažas stundas pēc pagatavošanas.

Labu apetīti!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form