Mazkaloriju aukstā zupa ar marinētām bietēm
Foto: Līga Druka-Smalkā
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
marinētas bietes
marinētas bietes
 
gurķi
gurķi
 
vārītas olas
vārītas olas
 
lociņi
lociņi
 
dilles
dilles
1–2 ĒK
1–2 ĒK sinepes
sinepes
pēc garšas
pēc garšas citronu sula
citronu sula
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Aukstās zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Mazkaloriju aukstā zupa uz ūdens bāzes," tā šo veldzējošā vasaras ēdiena versiju raksturo receptes autore Līga Druka-Smalkā, kura to iesaka grupā "Latvieši UK gatavo". Ēdājiem, kuriem pietrūkst "baltuma", viņa iesaka pievienot kādu ēdamkaroti skābā krējuma. Ar proporcijām katrs var variēt pats, lai nonāktu pie gardākā rezultāta.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas novāra cietas (aptuveni 13 minūtes), atdzesē un noloba.

    Gurķus sagriež, lociņus un dilles sakapā.

    Lielā katlā liek marinētas bietes, pievieno gurķus, zaļumus, sinepes, citronu sulu, sāli.

    Visu pārlej ar novārītu un atdzesētu ūdeni, zupu maisot, lai sastāvdaļas labi sajaucas. Ūdeni pielej tik daudz, cik "biezu" zupu vēlas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.