
Loading...
Sastāvdaļas
Mazsālīts lasis 2:1 ar rupjo sāli - 10 minūtes gatavošana un pēc dažām stundām gatavs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Samaisa sāli un cukuru, maisījumā apviļā laša fileju un noliek vēsumā.
Gatavs pēc 6 – 8 stundām.
Iesūtīja: smaidam!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Comment Form

