Mazsālīts lasis
Foto: Shutterstock
3.7500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
lasis
lasis
 
sāls
sāls
 
cukurs
cukurs
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Tradicionālais mazsālītais lasis gardām uzkodu maizītēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lasim nogriež galvu, pārgriež muguru, izgriež muguras asaku, fileju sadala 4 daļās: 2 muguras un 2 sānu daļas.

    Fileju nemazgā, bet ar tīru drānu nosusina.

    Sāli sajauc ar cukuru (3 daļas sāls, 1 daļa cukura), uzber uz dēļa, laša gabalus uzliek uz sagatavotā maisījuma un uzspiež.

    Saliek kopā pa diviem gabaliem ar ādu virspusē, viegli noslogo un noliek vēsā telpā.

    Pēc 6—12 stundām pasniedz.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form