Foto: Shutterstock
Ne visi bērni ir sajūsmā par dārzeņiem, tādēļ nākas pielietot izdomu, lai tos ieviestu ēdienkartē. Tavs mazais neēdājs noteikti būs sajūsmā par dārzeņu biezeņa "ezīti" ar cīsiņu "adatām".
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 kartupeļi1 kālis0.5 glāzepiens1 ĒKsviests pēc garšassāls cīsiņi un melnās olīvas dekoram

Sagatavošana

1

Kartupeļus un kāļus nomizo, nomazgā, sagriež gabaliņos, novāra sālītā ūdenī. Kad dārzeņi ir gatavi, ūdeni nolej. Biezeņa pagatavošanai ik reizi vari izmantot citus dārzeņus, piemēram, kāli aizstājot ar burkānu, gabaliņu ķirbja vai selerijas sakni.

2

Novārītajiem dārzeņiem pievieno karstu pienu, sviestu, sāli pēc garšas un visu samīca biezenī, lai nebūtu veselu gabaliņu.

3

Dekorē ar cīsiņu šķēlītēm un olīvām, veidojot "ezīti".

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!