15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
eļļa cepšanai200 gķirbja mīkstums bez mizas1 ola1 šķipsnasāls2 TKcukurs2 ĒKpilngraudu milti (ar kaudzi) pēc garšasrozīnes vai kaltētas dzērvenes
Sagatavošana
1
Ķirbja mīkstumu sarīvē smalkās skaidiņās.
2
Pievieno olu, miltus, rozīnes vai kaltētas dzērvenes. Liek klāt šķipsnu sāls un cukuru, visu samaisa.
3
Pankūku masu ar tējkartoti liek pannā iepriekš sakarsētā eļļā un pankūciņas apcep zeltainas no abām pusēm.
4
Liek uz šķīvja, kas izklāts ar salvetēm vai papīra dvieli, lai notecinātu lieko eļļu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit