
Loading...
Sastāvdaļas
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai200 g
200 g ķirbja mīkstums bez mizas
ķirbja mīkstums bez mizas1
1 ola
ola1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls2 TK
2 TK cukurs
cukurs2 ĒK
2 ĒK pilngraudu milti (ar kaudzi)
pilngraudu milti (ar kaudzi) pēc garšas
pēc garšas rozīnes vai kaltētas dzērvenes
rozīnes vai kaltētas dzērvenesSezonā aktuālo ķirbi bērna ēdienkartē var iekļaut, pagatavojot no tā mazas pankūciņas, ko mazajam būs ērti paņemt rokā, izbaudot kumosiņu pēc kumosiņa. Recepti iesaka mūsu lasītāja Kristīne Kampare.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ķirbja mīkstumu sarīvē smalkās skaidiņās.
Pievieno olu, miltus, rozīnes vai kaltētas dzērvenes. Liek klāt šķipsnu sāls un cukuru, visu samaisa.

Pankūku masu ar tējkartoti liek pannā iepriekš sakarsētā eļļā un pankūciņas apcep zeltainas no abām pusēm.
Liek uz šķīvja, kas izklāts ar salvetēm vai papīra dvieli, lai notecinātu lieko eļļu.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.