Foto: Shutterstock
Saldais biezpiens ar svaigiem augļiem un cepumiem mazuļa ēdienkartes papildināšanai.
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vājpiena biezpiens svaigi augļi vai augļu biezenis bio lakto vai baltais jogurts bez piedevām bērnu cepumi Selga bez piedevām)

Sagatavošana

1

Caur sietiņu iztrītu biezpienu sajauc kopā ar svaigiem augļiem (piemēram rīvētu ābolu, bumbieri, banānu), var pievienot arī pašgatavotu augļu biezeni vai no burciņas.

2

Beigās piedrupina bērnu cepumu. Ja masa sanāk sausa, mazliet var pievienot saldo krējumu.

Iesūtīja: Baiba

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!