Mazuļa ēdienkarte: Ziemassvētku pudiņš ar čia sēklām
Foto: Publicitātes foto
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Neierasta, mazajiem piemērota čia sēklu pudiņa Ziemasavētku versija, kas garšos arī lielajiem. To var pasniegt gan brokastīs, gan launagā vai arī kā desertu svētkos. Recepti piedāvā kampaņas “Mazais nav lielais” vēstnese, divu bērnu mamma Laura Grēviņa.

Dateles kopā ar čia sēklām sablendē, jo tad organisms pilnvērtīgāk uzsūc sēklās esošās uzturvielas.

Pievieno garšvielas, sulu un piena maisījumu. Visu samaisa.

Masu liek mazos trauciņos un ievieto ledusskapī vismaz uz 3 stundām. Pasniedz ar granātābolu sēkliņām vai ogām pēc izvēles.

Lai labi gsršo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form