Medus kūka ar iebiezinātā piena krēmu
Foto: Shutterstock
4.0000 25
14 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Medus kūka ar iebiezinātā piena krēmu - vienkārši fantastiska.

Medu, olas, cukuru un margarīnu sakuļ. Tad šo masu liek ūdens peldē un 5 minūtes maisa.

Pēc tam, pieliek 2 tējkarotes sodas un turpina 2 minūtes maisīt.

Noņemot mīklu no ūdens peldes, pieber klāt miltus un samaisa.

Iegūto mīklu sadala 8 daļās un plānā kārtiņā izveltnē.

Starp kārtām smērē krēmu.

To liek sakarsētā krāsnī ~ 180-200 grādos uz kādām 5 minūtēm. Kamēr izrullē kārtiņu, ir jau izcepusies iepriekšējā.

* pašu mīklu taisīju kādas minūtes 25-30. Tā kā ar mīklas veltnēšanu man galīgi neiet, saucu talkā vīru. Tad nu pa abiem mēs tās kārtas izcepām.

Iesūtīja: Lāčukiņš

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form