Vienkāršā svētku medus kūka ar iebiezinātu pienu.

Katliņā liek 2 olas,50 g sviesta,2 ĒK medus, glāzi cukura, 1/2 ĒK sodas.

Katliņu liek vārošā ūdenī un silda līdz masa kļūst nedaudz staipīga. Pēc tam masā ber miltus apmēram 3 glāzes, sajauc un liek atdzist.

Iegūto masu sadala 8 daļās.

Katru daļu izveltnē uz pannas plānā kārtā un cep līdz brūna.

Krēmam:1/2 kg sviests un bundžiņa kondensēto pienu. Abus sajauc (laikam sildot) un smērē katrā kārtā.

Iesūtīja: Ilga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!