60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
3 gab.olas1 glāzecukurs1 glāzemedus1 TKsoda3 glāzesmilti brūkleņu ievārījums1 lskābs krējums (trekns)1 glāzecukurs želatīns rums
Sagatavošana
1
Olas ar cukuru sakuļ. Piejauc medu, klāt sodu un miltus.
2
Cepamo formu ieeļļo un izkaisa ar miltiem.
3
Pusi mīklas ielej formā, izlīdzina un cep 180-200*C gatavu.
4
Tāpat otru pusi.
5
Katru biskvītu vēl sagriež uz pusēm plakaniski. Katru plāksni apslaka ar citronu sulas, ūdens un cukura maisījumu.
6
Krēms: saputo krējumu ar cukuru, pēc laiciņa pielej rumu, kad gatavs pielej uzbriedinātu un izkausētu želatīnu.
7
Un tad kārto: plātne, brūkleņu ievārījums (der gan jau arī dzērveņu), krēms, plātne, ievārījums, krēms, utt. līdz augšai.Augšā un uz malām uzsmērē krēmu un apkaisa ar grauzdētiem riekstiem.
Iesūtīja: nabux
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit