Medus kūka ar krēmu
Foto: Shutterstock
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g sviests
sviests
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
2
2 olas
olas
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
1 TK
1 TK soda
soda
3 glāzes
3 glāzes milti
milti
Pildījumam:
0.5 l
0.5 l skābs krējums
skābs krējums
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
 
citrona miziņa
citrona miziņa
1-2 glāzes
1-2 glāzes ievārījums
ievārījums
1 glāze
1 glāze auzu pārslas
auzu pārslas
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
 
marmelāde
marmelāde
  • Latvijas svētku receptes
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Tortes un kūkas
  • Visu vecumu cilvēkiem tuvs un iemīļots gardums - medus kūka ar krēmu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas saputo ar cukuru, katliņā maisot karsē, pieliekot sviesta gabaliņus.

    Otrā katlā medū iejauc sodu un karsējot maisa, līdz masa mazliet saplok un kļūst tumši dzeltena. Abas masas savieno, iemīca miltus. Saveļ veltnī, sadala 3 - 4 daļās. Katru izveltnē un cep 5 - 10 minūtes katru.

    Siltas pārziež ar ievārījumu, tad ar krējumu, kas saputots ar cukuru. Apbērsta ar auzu pārslām, rotā ar marmelādi.

    Iesūtīja: Artemone

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form