50Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
100 gsviests1 glāzecukurs2 olas1 ĒKmedus1 TKsoda3 glāzesmilti0.5 lskābs krējums1 glāzecukurs citrona miziņa glāzesievārījums1 glāzeauzu pārslas1 ĒKsviests marmelāde
Sagatavošana
1
Olas saputo ar cukuru, katliņā maisot karsē, pieliekot sviesta gabaliņus.
2
Otrā katlā medū iejauc sodu un karsējot maisa, līdz masa mazliet saplok un kļūst tumši dzeltena. Abas masas savieno, iemīca miltus. Saveļ veltnī, sadala 3 - 4 daļās. Katru izveltnē un cep 5 - 10 minūtes katru.
3
Siltas pārziež ar ievārījumu, tad ar krējumu, kas saputots ar cukuru. Apbērsta ar auzu pārslām, rotā ar marmelādi.
Iesūtīja: Artemone
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit