Medus kūka ar krēmu
Foto: Shutterstock
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 ĒK
1 TK
3 glāzes
Pildījumam:
1 glāze
1-2 glāzes

Visu vecumu cilvēkiem tuvs un iemīļots gardums - medus kūka ar krēmu.

Olas saputo ar cukuru, katliņā maisot karsē, pieliekot sviesta gabaliņus.

Otrā katlā medū iejauc sodu un karsējot maisa, līdz masa mazliet saplok un kļūst tumši dzeltena. Abas masas savieno, iemīca miltus. Saveļ veltnī, sadala 3 - 4 daļās. Katru izveltnē un cep 5 - 10 minūtes katru.

Siltas pārziež ar ievārījumu, tad ar krējumu, kas saputots ar cukuru. Apbērsta ar auzu pārslām, rotā ar marmelādi.

Iesūtīja: Artemone

Comment Form