Foto: Shutterstock
Visu vecumu cilvēkiem tuvs un iemīļots gardums - medus kūka ar krēmu.
50Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gsviests1 glāzecukurs2 olas1 ĒKmedus1 TKsoda3 glāzesmilti0.5 lskābs krējums1 glāzecukurs citrona miziņa glāzesievārījums1 glāzeauzu pārslas1 ĒKsviests marmelāde

Sagatavošana

1

Olas saputo ar cukuru, katliņā maisot karsē, pieliekot sviesta gabaliņus.

2

Otrā katlā medū iejauc sodu un karsējot maisa, līdz masa mazliet saplok un kļūst tumši dzeltena. Abas masas savieno, iemīca miltus. Saveļ veltnī, sadala 3 - 4 daļās. Katru izveltnē un cep 5 - 10 minūtes katru.

3

Siltas pārziež ar ievārījumu, tad ar krējumu, kas saputots ar cukuru. Apbērsta ar auzu pārslām, rotā ar marmelādi.

Iesūtīja: Artemone

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!