Medus kūka 'Dāmu kaprīze'
Foto: Shutterstock
3.0000 3
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Brīnumaini garda medus kūka "Dāmu kaprīze".

Olas sakuļ ar cukuru, iemaisa sodu (nedzēstu). Pievieno medu un sviestu.

Bļodu ar mīklu liek karstā ūdens peldē un maisot kausē.

Pievieno vienu glāzi miltu un iemaisa. Izņem no ūdens peldes un uzreiz iemaisa otru glāzi miltu. Ja mīkla sanāk pārāk šķidra, tad iemaisa vēl 1/2 glāzi miltu, bet ne vairāk, jo tad mīkla būs pārāk cieta un būs grūti izrullēt.

Mīklu sadala 10 daļās un katru daļu izrullē. Izgriež aplīti cepamās formas apmērā.

Liek mīklu uz ietaukotas cepamās veidnes un sadursta ar dakšiņu. Cep gatavu.

Starp kārtām liek vārīto krēmu vai iebiezināto pienu. Katrā trešajā kārtā ziež skābu ievārījumu, lai nebūtu pārāk salda.

Vienu izcepto kārtu sadrupina. Pēdējo kārtu un malas pārziež ar krēmu un pārkaisa ar drupačām.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form