75Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 gab.olas1 glāzecukurs2 ĒKmedus2 ĒKsviests2 glāzesmilti2 TKsoda vārītais krēms vai iebiezinātais piens
Sagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru, iemaisa sodu (nedzēstu). Pievieno medu un sviestu.
2
Bļodu ar mīklu liek karstā ūdens peldē un maisot kausē.
3
Pievieno vienu glāzi miltu un iemaisa. Izņem no ūdens peldes un uzreiz iemaisa otru glāzi miltu. Ja mīkla sanāk pārāk šķidra, tad iemaisa vēl 1/2 glāzi miltu, bet ne vairāk, jo tad mīkla būs pārāk cieta un būs grūti izrullēt.
4
Mīklu sadala 10 daļās un katru daļu izrullē. Izgriež aplīti cepamās formas apmērā.
5
Liek mīklu uz ietaukotas cepamās veidnes un sadursta ar dakšiņu. Cep gatavu.
6
Starp kārtām liek vārīto krēmu vai iebiezināto pienu. Katrā trešajā kārtā ziež skābu ievārījumu, lai nebūtu pārāk salda.
7
Vienu izcepto kārtu sadrupina. Pēdējo kārtu un malas pārziež ar krēmu un pārkaisa ar drupačām.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit