Medus torte ar krējuma un marmelādes pildījumu
Foto: Shutterstock
2.5000 2
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g sviests
sviests
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
2 gab.
2 gab. olas
olas
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
1 TK
1 TK soda
soda
3 glāzes
3 glāzes milti
milti
Pildījumam:
0.5 glāze
0.5 glāze skābs krējums
skābs krējums
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
 
citrona miziņa
citrona miziņa
1-2 glāzes
1-2 glāzes ievārījums
ievārījums
1 glāze
1 glāze auzu pārslas
auzu pārslas
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
 
marmelāde
marmelāde
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Medus torte ar krējuma un marmelādes pildījumu - greznums jebkurās svinībās.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas saputo ar cukuru, katliņā maisot karsē, pieliekot sviesta gabaliņus.

    Otrā katlā medū iejauc sodu un karsējot maisa, līdz masa mazliet saplok un kļūst dzintaraina.

    Abas masas savieno, iemīca miltus. Saveļ veltnī, sadala 3-4 daļās.

    Katru izveltnē, cep 5-10 min. katru 190 grādos.

    Siltas plāksnes pārziež ar ievārījumu, tad ar krējumu, kas saputots ar sasmalcinātiem marmelādes gabaliņiem.

    Pārziež ar biskvīta drumstalām, kas samaisītas ar karamelizētām auzu pārslām.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form