Foto: PantherMedia/Scanpix
Gardā medus - vaniļas kūka ballītei un ikdienai.
90Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
60 gmargarīns60 gmedus2 gab.olas1 glāzecukurs3 glāzesmilti1 TKsoda2 TKvaniļa

Sagatavošana

1

Sviestu ar medu ūdens peldē izkausē.

2

Iemaisa cukuru, olas un vaniļas cukuru. Turpina karsēt maisot, tad pievieno sodu un karsē vēl 3 minūtes.

3

Karstā masā iemīca miltus.

4

Mīklu sadala vienādās daļās un cep plāksnes (siltumā mīkla uzbriest!).

5

Pa vidu gatavām plāksnēm kaut ko iesmērē.

6

Iesmērēt var skābu krējumu vai 1 l skābs krējums (var daļu ņemt arī saldo), kurā iemaisa 2 glāzes cukura.

Iesūtīja: Elija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!