Foto: Shutterstock
Karstasinīgs, ar pikantu "spērienu", tāds ir meksikāņu vasaras alus dzēriens "Mičelada".
5Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
šķipsnasāls šķipsnačili piparu pulveris šķipsnamelnie pipari1 laims pēc garšasčili mērce pēc garšasVusteras mērce300 mlgaišais alus

Sagatavošana

1

Pusei laima izspiež sulu, otru pusi sagriež daiviņās. Samaisa nelielā bļodiņā sāli, čili piparus un melnos piparus, veidojot attiecības apmēram 3:1 (sāls pret pipariem). Alus glāzes maliņu vispirms norīvē ar laimu, pēc tam iemērc sāls un piparu maisījumā, izveidojot čili sāls gredzenu.

2

Liek glāzē ledu, pa virsu lej laima sulu, nedaudz čili mērci, Vusteras mērci un alu.

3

Samaisa un pagaršo, vai kādu mērci nevajag papildināt.

4

Pasniedz ar laima daiviņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!