5Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
šķipsnasāls šķipsnačili piparu pulveris šķipsnamelnie pipari1 laims pēc garšasčili mērce pēc garšasVusteras mērce300 mlgaišais alus
Sagatavošana
1
Pusei laima izspiež sulu, otru pusi sagriež daiviņās. Samaisa nelielā bļodiņā sāli, čili piparus un melnos piparus, veidojot attiecības apmēram 3:1 (sāls pret pipariem). Alus glāzes maliņu vispirms norīvē ar laimu, pēc tam iemērc sāls un piparu maisījumā, izveidojot čili sāls gredzenu.
2
Liek glāzē ledu, pa virsu lej laima sulu, nedaudz čili mērci, Vusteras mērci un alu.
3
Samaisa un pagaršo, vai kādu mērci nevajag papildināt.
4
Pasniedz ar laima daiviņu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit