Foto: Shutterstock
Kad gurķu un tomātu salāti jau apnikuši, laiks pamieloties ar ko kreftīgāku. Mēlīšu salātus ar krietnu karoti majonēzes novērtēs gan ciemiņi svētku reizēs, gan mājinieki vakariņās.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 gab.vārīta cūkas mēle4 gab.gurķi3 vārītas olas400 gmarinēti šampinjoni pēc garšasmajonēze pēc garšasdilles1 gab.neliels sīpols

Sagatavošana

1

Mēles nomizo, sagriež kubiņos. Noderīgus padomus, kā pareizi novārīt mēli, lai tā būtru sulīgā, atklājām šajā rakstā.

2

Gurķus, sīpolu un olas arī sagriež kubiņos. Šampinjoniem nolej marinādi, sagriež sēnes nelielos gabaliņos. Dilles sakapā.

3

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!