Foto: Shutterstock
Mellenes savā sulā - vitamīni visai ziemai. Lai iegūtu glāzi sulu, ogas būs vajadzīgas apmēram 2 - 3 reizes vairāk.
2Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 kgmellenes1 glāzemelleņu sula

Sagatavošana

1

Pagatavo melleņu sulu, sablenderējot mellenes un notecinot sietiņā, Katlā lej sulu, pievieno ogas.

2

Vāra 2 – 3 minūtes, ik pa brīdim apmaisot, pēc tam ātri sapilda karstās sterilizētās burkās līdz augšai.

3

Apgriež otrādi uz 10 – 15 minūtēm.

Tādā veidā sagatavotas mellenes glabājas visu ziemu.

Iesūtīja: Agri

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!