Mellenes savā sulā
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Mellenes savā sulā - vitamīni visai ziemai. Lai iegūtu glāzi sulu, ogas būs vajadzīgas apmēram 2 - 3 reizes vairāk.

Pagatavo melleņu sulu, sablenderējot mellenes un notecinot sietiņā, Katlā lej sulu, pievieno ogas.

Vāra 2 – 3 minūtes, ik pa brīdim apmaisot, pēc tam ātri sapilda karstās sterilizētās burkās līdz augšai.

Apgriež otrādi uz 10 – 15 minūtēm.

Tādā veidā sagatavotas mellenes glabājas visu ziemu.

Iesūtīja:
Agri

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form