Melleņu mafini
Foto: "Dolce&Gabbana" kampaņa/DANDY arhīvs
2.8333 6
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Melleņu mafini - vasaras ogu laikā.

Miltus un cepampulveri izsijā caur sietiņu un samaisa ar kanēli, sāli, 30 gr mandeļu un rīvētu apelsīna miziņu. 

Vaniļas pāksti pārgriež gareniski uz pusēm, ar karotīti izgrebj mīkstumu un pievieno miltu maisījumam. 

Citā bļodā ātri sakuļ olas, pēc tam iemaisa cukuru, tad sviestu un pēc tam kefīru un vēlreiz samaisa. 
Pieber miltu maisījumu un žigli samaisa. 

Pēc tam iecilā mellenes. 

Mīklu pilda vai speciālajā mafinu pannā ar iedobumiem (nopērkama saimniecības preču veikalos), vai arī mazajās kēksu veidnītēs. 

Atlikušās mandeles samaisa ar vaniļas cukuru un pārkaisa mīklai. 

Cep 170 grādu karstā cepeškrāsnī 30-35 minūtes. 

Gatavus mafinus pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form