Foto: Shutterstock
Melleņu mērci pasniedz karstu ar saldējumu vai kūkām.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

0.5 glāzecukurs1 ĒKkartupeļu milti0.5 TKkanēlis0.5 TKrīvēts muskatrieksts0.25 glāzekarsts ūdenes2 ĒKcitronu sula2 glāzesmellenes

Sagatavošana

1

Noskalo mellenes.

2

Mazā kastrolī sajauc cukuru, muskatriekstu, kanēli un cieti,t ad pievieno ūdeni un citronu sulu.

3

Karsē vidējā karstumā, nepārtraukti maisot, kamēr maisījums sabiezē un sāk vārīties, pievieno mellenes, turpina karsēt, līdz sāk vārīties.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!