Melleņu pankūciņas no iebiezinātā piena mīklas
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g milti
milti
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
4 gab.
4 gab. olas
olas
1
1 bundža iebiezinātais piens bez cukura
bundža iebiezinātais piens bez cukura
20 g
20 g cukurs
cukurs
150 g
150 g mellenes
mellenes
15 g
15 g sviests (izkausēts)
sviests (izkausēts)
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Mazliet neierastāka pankūku mīkla – ar iebiezināto pienu bez cukura. Iebiezinātais piens piešķirs pankūku mīklai samtainu garšu un pufīgu tekstūru pankūkām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā bļodā iesijā miltus, cukuru un cepamo pulveri.

    Miltu kalniņā uztaisa bedrīti, kurā iesit olas un ielej iebiezināto pienu. Ar putojamo slotiņu rūpīgi samaisa mīklu.

    Tad mīklā iemaisa izkausēto sviestu un mellenes.

    Paralēli uzkarsē pannā eļļu uz vidējas uguns. Ar karoti lej vidēja izmēra pankūciņas pannā un cep, līdz zeltainas (aptuveni 3 minūtes no vienas un 2 minūtes no otras puses). Un tā, līdz visa mīkla sacepta.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.