Melleņu šarlote ar vaniļas mērci
Foto: Shutterstock
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Īpaši gaisīga un garda melleņu šarlote ar vaniļas mērci.

Apaļu cepamo formu ieziež ar mīkstu sviestu un izkaisa ar miltiem.

Saber sausas, pārlasītas mellenes.

Atdzesētas olas saputo ar cukuru un vanilīna cukuru - gaišā vijīgā masā.

Saputoto masu pārlej mellenēm.

Cep cepeškrāsnī 180*C 40 - 50 minūtes.

Lai šarlote nesakristos, krāsns durtiņas pirmās pusstundas laikā nedrīkst atvērt!

Gatavību pārbauda ar koka iesmiņu, ja iesmiņš sauss un neaplipis - kūka gatava.

Mērce: uzvāra pienu, pievieno vanilīna cukuru un dažās karotēs piena izšķīdinātu kartupeļu cieti. Gatavo mērci dažas minūtes atdzesē, pievieno olas dzeltenumu un visu uzputo. Mērci pilnībā atdzesē un pārlej šarlotei pirms pasniegšanas.

Iesūtīja: Liena

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form