Foto: Shutterstock
Šīs kārdinošās kūkas noslēpums ir kraukšķīgā granolas pamatne un krēmīgajā pildījumā noslēptās mellenes, kas tīkami paukšķēs katrā kumosā.
300Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

glāzesgranola50 gkausēts sviests3 ĒKmedus350 gbezpiedevu krēmsiers150 mliebiezinātais piens200 mlsaldais krējums2 ĒKpūdercukurs glāzesmellenes25 gželatīns

Sagatavošana

1

Gatavo pamatni. Samaisa granolu ar sviestu un šķidru medu.

2
3

Liek masu formā un saspiež, lai izveidojas stingra pamatne. Liek ledusskapī uz 15–20 minūtēm.

4

Pa to laiku gatavo pildījumu. Uzbriedina želatīnu, pārlejot ar aukstu ūdeni. Kamēr želatīns briest, saputo saldo krējumu, pamazām pievienojot pūdercukuru, līdz iegūts stingras konsistences putukrējums.

5

Iemaisa krēmsierā iebiezināto pienu un ar putojamo slotiņu uzmanīgi iemaisa putukrējumu, lai masa nezaudētu gaisīgumu. Iecilā divas glāzes melleņu.

6

Želatīnu izkausē karsta ūdens peldē. Kad tas izkusis, tievā strūkliņā pievieno kūkas pildījuma masai, vienlaicīgi maisot ar putojamo slotiņu.

7

Lej masu formā virs granolas kārtas, rotā ar mellenēm, granolas drupačām un liek ledusskapī uz 3-4 stundām, lai pildījums sastingtu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!