Melleņu zupa ar klimpām
Foto: DELFI
4.8750 8
6 porcijas 
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 l
1 l mellenes
mellenes
 
cukurs
cukurs
 
ūdens
ūdens
 
kartupeļu milti
kartupeļu milti
Mīklai:
2 gab.
2 gab. olas
olas
2-3 ĒK
2-3 ĒK cukurs
cukurs
1 šķipsna
1 šķipsna sāls
sāls
 
piens
piens
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Ikdienas maltītei
  • Saldās zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Neticami garda un vasarīga melleņu zupa ar klimpām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ielej katliņā ūdeni, ieliek mellenes un cukuru. Uzvāra, līdz nedaudz izšķīst mellenes.

    Kamēr vārās, uztaisa mīklu: olas saputo ar cukuru un sāli, jo vairāk uzputos, jo pufīgāka un feināka būs, tad pieliek miltus, pienu un uztaisa mīklu, kā biezajām pankūkām.

    Vārošajās mellenēs ar mazo karotīti "iepilina" mīklu.

    Karotiti pamērcē aukstā ūdenī, lai mīkla nepielīp pie karotes un atkal ņem mīklu.

    Visu uzvāra, tad ņem mazliet kartupelu cietes un sajauc ar aukstu ūdeni.

    Sajaukto kartupeļu cieti ielej katliņā un uzvāra. Zupa gatava.

    Iesūtīja: Anna

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form