Melones salāti ar vītinātu šķiņķi
Foto: Shutterstock
4.6667 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 melones šķēles
melones šķēles
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
šķipsna
šķipsna melnie pipari
melnie pipari
8
8 vītināta šķiņķa šķēles
vītināta šķiņķa šķēles
2 saujas
2 saujas rukola
rukola
50 g
50 g cietais siers
cietais siers
1 ĒK
1 ĒK balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Gaļas salāti
  • Gaļas uzkodas
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Klasiska itāļu uzkoda - sulīgas un saldas melones šķēles ar Parmas šķiņķi un balzamiko mērci. Parmas šķiņķi var aizvietot ar jebkuru citu vītinātu cūkgaļas šķiņķi, kas sagriezts plānās šķēlēs.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Uz servējamā šķīvja liek rukolu. Sagriež nomazgātu meloni daiviņas veida šķēlēs, tās savukārt šķērsām iegriež līdz miziņai vairākās vietās. Gulda melones daiviņas virs rukolas.

    Apkaisa meloni ar sāli un melnajiem pipariem, uz katras šķēles liekot divas šķiņķa šķēles.

    Apslacina salātus ar olīveļļu un pēc tam ar balzamiko etiķi.

    Cieto sieru rīvē platās skaidās (var izmantot rokas rīves ēvelīti) un pārkaisa pāri salātiem. Pasniedz.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form