50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
500 gmenca0.5 glāzesauss baltvīns1 gab.sīpols80 gsviests1 TKrīvēta tumšā šokolāde1 ĒKmilti šķipsnamaltas krustnagliņas šķipsnakanēlis sāls pipari
Sagatavošana
1
Sīpolus sagriež, apcep sviestā, pieber miltu un apcep.
2
Uzmanīgi pielej 1/4 l ūdens, lai neveidojas kunkuļi. Pielej vīnu, pieliek šokolādi, krustnagliņas, kanēli, sāli, piparus.
3
Pannu ieziez ar sviestu, liek uz mazas uguns, liek tajā gabalos sagrieztu zivi, pārlej ar mērci, sautē uz mazas uguns.
4
Pasniedz ar rīsiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit