Foto: Shutterstock
Šokolādes un vīna mērcē sautēta menca - lai garšas kārpiņas izbauda mirkli.
50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
500 gmenca0.5 glāzesauss baltvīns1 gab.sīpols80 gsviests1 TKrīvēta tumšā šokolāde1 ĒKmilti šķipsnamaltas krustnagliņas šķipsnakanēlis sāls pipari

Sagatavošana

1

Sīpolus sagriež, apcep sviestā, pieber miltu un apcep.

2

Uzmanīgi pielej 1/4 l ūdens, lai neveidojas kunkuļi. Pielej vīnu, pieliek šokolādi, krustnagliņas, kanēli, sāli, piparus.

3

Pannu ieziez ar sviestu, liek uz mazas uguns, liek tajā gabalos sagrieztu zivi, pārlej ar mērci, sautē uz mazas uguns.

4

Pasniedz ar rīsiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!