Foto: Shutterstock
Mencas sacepums saldajā krējumā ar estragonu izsmalcinātām pusdienām.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

gmencas fileja1 puravs1 TKsāls0.25 gmelnie pipari200 gsaldais krējums1 TKkaltēts estragons100 grīvēts siers2 olas

Sagatavošana

1

Zivi sagriež apmēram 2 cm biezās iegarenās šķēlītēs. Puravu noskalo un sagriež gabaliņos, izklāj cepamajā traukā. Virsū cieši vienu pie otra sakārto zivs gabaliņus. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

2

Samaisa krējumu ar sasmalcinātu estragonu, maisījumu pārlej zivīm. Pārkaisa ar rīvētu sieru un visu pārklāj ar labi sakultu olu.

3

Cep stipri karstā cepeškrāsnī ~ 20 - 25 minūtes.

Iesūtīja: Lauksaimnieks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!