Foto: Privātais arhīvs
Salātus vari baudīt kopā ar grauzdētu maizi vai pildīt sāļajos groziņos un pasniegt uz Ziemassvētku galda. Tik vienkārši pagatavojami, bet ar knifiņu. Recepti iesaka gardēde Sandija Zeltiņa.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 gab.iepakojumi ar konservētām mencu aknām3 gab.vārītas olas2 gab.lieli marinētie gurķi majonēze lociņi dilles pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Mencu aknas un gurķus sagriez smalkos stienīšos.

2

Olas sarīvē.

3

Pievieno sakapātus zaļumus, majonēzi un piparus.

4

Samaisi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!