close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Citas mērces

Citas mērces

Array ( [id] => 52270275 [title] => Koriandra zaļumu mērce jeb 'mojo de cilantro' [lead] => Kanāriju salu virtuvēs iecienītās zaļās koriandra mērces pagatavošana neprasīs daudz laika un īpašas iemaņas, jo produktus iepriekš nav nepieciešams termiski apstrādāt, skaidro portāls "The Spruce". Kad sulīgā, zaļā mērce pagatavota, iepildītu aizvākojamā stikla burciņā, vari to uzglabāt ledusskapī vismaz divas nedēļas, lai izmantotu kā atsvaidzinošu piedevu dažādiem ēdieniem. Ieliekot burciņas saldētavā, varēsi svaigo garšu baudīt visu ziemu, atkausējot mērci pēc nepieciešamības. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/koriandra-zalumu-merce-jeb-mojo-de-cilantro.d?id=52270275 [picture_alt] => Koriandra zaļumu mērce jeb 'mojo de cilantro' [publish_date] => 2020-07-02 17:04:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/HJdJVk5giwQ/zalumu-merce-pesto-52273051.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/C3AgzojfiDs/zalumu-merce-pesto-52273051.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/KzfInebzSMs/zalumu-merce-pesto-52273051.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/19mDewkJJZo/zalumu-merce-pesto-52273049.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/MKKNMg-QlLw/zalumu-merce-pesto-52273041.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/06XQ_morBuE/zalumu-merce-pesto-52273049.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/TlPsO18QjGo/zalumu-merce-pesto-52273047.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/9ZQVEMBbqXM/zalumu-merce-pesto-52273047.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Koriandra zaļumu mērce jeb 'mojo de cilantro' 

Array ( [id] => 51362789 [title] => Vienkāršā zaļumu mērce ziemai bez karsēšanas [lead] => Bez karsēšanas pagatavojama zaļumu mērce jeb zaļā adžika ziemas krājumiem. Ziemā to varēsi izmantot kā piedevu salātiem, kā gaļas marinādi vai pievienot skābajam krējumam, iegūstot gardu uzkodu mērci. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vienkarsa-zalumu-merce-ziemai-bez-karsesanas.d?id=51362789 [picture_alt] => Vienkāršā zaļumu mērce ziemai bez karsēšanas [publish_date] => 2019-08-14 08:43:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/iGf3SWQkuzo/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363393.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/_n7jy6gkC5E/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363391.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/IEdDnu5pS4A/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363387.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/6odawqt5_40/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363393.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/cSDeGSObXIE/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363383.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/o0ejljEcUB4/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363393.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/dTCb7g6e9rI/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363385.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/GnlkL45NxGw/zalumu-merce-pesto-konservesana-51363385.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vienkāršā zaļumu mērce ziemai bez karsēšanas 

546

Array ( [id] => 50858203 [title] => Siļķu mērce no avīzē ceptas siļķes [lead] => "Manas bērnības mīļākais ēdiens - sālīta siļķe, kas ietīta avīzē, cepta uz oglēm un beigās pārtapusi gardā mērcē, ko baudīt ar kūpošiem kartupeļiem," tā savu iecienīto recepti piesaka mūsu lasītāja Svetlana Kirillova, piedaloties "Tasty" recepšu konkursā , kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/silku-merce-no-avize-ceptas-silkes.d?id=50858203 [picture_alt] => Siļķu mērce no avīzē ceptas siļķes [publish_date] => 2019-02-25 10:14:16 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/OmZiEW5BkJg/cdd365c739fac43eb1-50858361.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/aV0rvSXnIXE/cdd365c739fac43eb1-50858363.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/_THLTNlp3xc/cdd365c739fac43eb1-50858361.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/oKjQ_WxJyLY/cdd365c739fac43eb1-50858363.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/TMKiCiEulBY/cdd365c739fac43eb1-50858359.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/tmTLGAOoTEg/cdd365c739fac43eb1-50858363.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/jIVguHB63WA/cdd365c739fac43eb1-50858363.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/CZppikT7NTk/cdd365c739fac43eb1-50858363.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Siļķu mērce no avīzē ceptas siļķes 

(2)

Array ( [id] => 50330911 [title] => Pasta ar pikantu zemesriekstu sviesta mērci un taukšķētiem turku zirņiem [lead] => Parasti saku, ka manis gatavotie ēdieni ir garšīgi, bet nefotogēniski. Šoreiz pusdienas izdevās ne tikai mēles norīšanas vērtas, bet arī fotografēšanas cienīgas. Un jāatzīstas, ka par šo mērci biju tādā sajūsmā, ka nākamajā dienā pagatavoju vēlreiz. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pasta-ar-pikantu-zemesriekstu-sviesta-merci-un-tauksketiem-turku-zirniem.d?id=50330911 [picture_alt] => Pasta ar pikantu zemesriekstu sviesta mērci un taukšķētiem turku zirņiem [publish_date] => 2018-08-28 10:10:42 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/QkvtJezCzGs/andras-slepenie-faili-277-50331027.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/HRfkvB6jTcM/andras-slepenie-faili-277-50331029.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/hfy5Fm-sWYY/andras-slepenie-faili-277-50331027.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/OsaUD5DoBEw/andras-slepenie-faili-277-50331029.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/MJ_T_FlbPdY/andras-slepenie-faili-277-50331025.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/L8GBuJbLjGA/andras-slepenie-faili-277-50331029.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/AKqolgAiQr8/andras-slepenie-faili-277-50331029.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/QvKmCTZHe9k/andras-slepenie-faili-277-50331029.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pasta ar pikantu zemesriekstu sviesta mērci un taukšķētiem turku zirņiem 

Array ( [id] => 50147029 [title] => Ķiploku ziedkātu pesto [lead] => Vasarai piestāv pesto – to var iemaisīt mērcēs, salātos, uzzieķēt uz tomātmaizītēm un iecept pīrādziņos. Bet, lai garšu pasaule nebūtu tik garlaicīga, pamēģini ķiploku ziedkātu pesto! Pamēģināsi – sapratīsi, cik neprātīgi izmest šajā sezonā lekni saaugušos ķiploku ziedkātus. Recepti iesaka Zane Bitmane. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kiploku-ziedkatu-pesto.d?id=50147029 [picture_alt] => Ķiploku ziedkātu pesto [publish_date] => 2018-06-24 08:02:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/WMfcm471dag/4707f5b2b486eada7d-50147043.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/uxGUuEs5_s0/4707f5b2b486eada7d-50147045.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/FkVC2tL2sMs/4707f5b2b486eada7d-50147043.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/Smr8P_Lzs4Y/4707f5b2b486eada7d-50147045.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/zXbZYAjhgE4/4707f5b2b486eada7d-50147039.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/iI2Qsn7fE84/4707f5b2b486eada7d-50147041.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/KzVQ2M8jAz4/4707f5b2b486eada7d-50147041.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/wk9oEZ0UAww/4707f5b2b486eada7d-50147041.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ķiploku ziedkātu pesto 

Array ( [id] => 50034647 [title] => Gardā piknika mērce no grilētiem tomātiem [lead] => No grilētiem tomātiem ģeniāli vienkārši pagatavojamo mērci piknikā vai dārza ballītē varēsi izmantot gan ziešanai uz maizes, gan kā gardu piedevu grilētai gaļai vai zivīm. Mēs galvojam, ka viesi būs sajūsmā un kečupa pudele paliks neskarta. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/garda-piknika-merce-no-griletiem-tomatiem.d?id=50034647 [picture_alt] => Gardā piknika mērce no grilētiem tomātiem [publish_date] => 2018-05-17 09:16:24 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/qeYum4H0KIE/55a265afc0a3f34b73-50034657.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/UQre7c8dxaU/55a265afc0a3f34b73-50034659.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/MV-e24dlMHY/55a265afc0a3f34b73-50034657.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/aiNASfSQ8yA/55a265afc0a3f34b73-50034659.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/21p9KdljD9I/55a265afc0a3f34b73-50034655.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/zxRn6_vljxA/55a265afc0a3f34b73-50034659.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/tWcw1iHk1t4/55a265afc0a3f34b73-50034659.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/MPo84ppRaP8/55a265afc0a3f34b73-50034659.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gardā piknika mērce no grilētiem tomātiem 

Array ( [id] => 49739739 [title] => Pavasarīga pesto mērce no spinātiem un bazilika [lead] => Variācija par klasiskās pesto mērces tēmu, šajā gadījumā daļu bazilika aizstājot ar spinātiem, bet ciedru riekstus ar grauzdētiem valriekstiem. Lai pesto mērce nebūtu rūgta, valriekstus pēc apgrauzdēšanas uz sausas pannas rūpīgi attīri no miziņām [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pavasariga-pesto-merce-no-spinatiem-un-bazilika.d?id=49739739 [picture_alt] => Pavasarīga pesto mērce no spinātiem un bazilika [publish_date] => 2018-02-14 14:21:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/DUn_2U8Yppc/spinatu-pesto-merce-49739845.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Z1LX3kryxqU/spinatu-pesto-merce-49739847.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/L49k6B51b0w/spinatu-pesto-merce-49739845.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/c2l1aplAO90/spinatu-pesto-merce-49739847.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/6s10Cvvn2WI/spinatu-pesto-merce-49739847.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/XdN-6AAydAk/spinatu-pesto-merce-49739843.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ivpC2_aC3zA/spinatu-pesto-merce-49739843.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/RFaFwlGlufQ/spinatu-pesto-merce-49739843.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pavasarīga pesto mērce no spinātiem un bazilika 

Array ( [id] => 48197479 [title] => Čimičuri mērce – universāla ēdiena piedeva [lead] => Čimičuri mērce Argentīnā tiek izmantota gaļas, it īpaši steiku, marinēšanai un pasniegšanai. Bet šī vienkārši pagatavojamā mērce ir teju unikāla piedeva, jo piešķirs lielisku garšu arī citiem gaļas ēdieniem, kā arī sautējumiem, pastai, kartupeļiem, zupām un pat salātiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/cimicuri-merce-universala-ediena-piedeva.d?id=48197479 [picture_alt] => Čimičuri mērce – universāla ēdiena piedeva [publish_date] => 2016-11-25 09:17:07 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/lUQ4Rr4M8CA/cimicuri-merce-pesto-48200207.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/2Btta4Z-N0c/cimicuri-merce-pesto-48200209.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/MvkWpsYpNX4/cimicuri-merce-pesto-48200207.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/2vxRTMqPLb0/cimicuri-merce-pesto-48200209.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/csDlBS_X1YQ/cimicuri-merce-pesto-48200203.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/c4H8Eb0tzmc/cimicuri-merce-pesto-48200205.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ja-P15Cj6hI/cimicuri-merce-pesto-48200209.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/bNZup1sMICc/cimicuri-merce-pesto-48200209.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Čimičuri mērce – universāla ēdiena piedeva 

Array ( [id] => 47928745 [title] => Pikantā plūmju mērce jeb tkemali [lead] => Gruzijā iecienīto tkemali mērci noteikti ir vērts pagatavot, jo tai ir bezgala daudzveidīgs pielietojums. Šī pikantā, aromātiskā plūmju mērce uzlabos ne vien kartupeļu, omlešu un pastas ēdienu garšu, bet arī ne mazāk lieliski papildinās vistu, zivi un dažādus grilējumus. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pikanta-plumju-merce-jeb-tkemali.d?id=47928745 [picture_alt] => Pikantā plūmju mērce jeb tkemali [publish_date] => 2016-09-22 09:25:24 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/XQSvS5gVcaU/merce-plumes-cili-kiploks-tkemali-47928781.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Dy6wtKRxH_4/merce-plumes-cili-kiploks-tkemali-47928783.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/anqhkcbAfk0/merce-plumes-cili-kiploks-tkemali-47928781.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/KsK6I2HQXhE/merce-plumes-cili-kiploks-tkemali-47928783.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/V6G3o7Xi2tQ/merce-plumes-cili-kiploks-tkemali-47928777.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/SLVKy52w9BA/merce-plumes-cili-kiploks-tkemali-47928779.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/2yQ1DQik3do/merce-plumes-cili-kiploks-tkemali-47928783.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/uM699TSp54s/merce-plumes-cili-kiploks-tkemali-47928783.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pikantā plūmju mērce jeb tkemali 

Array ( [id] => 47883029 [title] => Pikantais brūkleņu-sīpolu čatnijs [lead] => Čatnijs ir indiešu virtuvei raksturīga pikanta, saldskāba mērce, ko šoreiz piedāvājam pagatavot no mūsu pašu brūklenēm. To var uzskatīt par neierastāku vīriešu zaptes variāciju, jo čatnijs labi garšos gan ar gaļas un zivju ēdieniem, gan piešķirs asumiņu sieram, pīrāgiem un rīsiem. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pikantais-bruklenu-sipolu-catnijs.d?id=47883029 [picture_alt] => Pikantais brūkleņu-sīpolu čatnijs [publish_date] => 2016-09-08 11:56:20 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/U7poQ0HluJA/catnijs-ievarijums-bruklenes-47883077.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/MBluYntQIrI/catnijs-ievarijums-bruklenes-47883079.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/HyqpQwumf_M/catnijs-ievarijums-bruklenes-47883077.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/MMmOgOJ_Etg/catnijs-ievarijums-bruklenes-47883079.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/2f47A1WHfUI/catnijs-ievarijums-bruklenes-47883073.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/1Pt21oduqEk/catnijs-ievarijums-bruklenes-47883075.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/SvjwTZL9GE8/catnijs-ievarijums-bruklenes-47883079.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/c6cbQxf5pFg/catnijs-ievarijums-bruklenes-47883079.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pikantais brūkleņu-sīpolu čatnijs 

Array ( [id] => 47201511 [title] => Salsa verde – garšaugu un olīveļļas mērce [lead] => Garšaugiem bagātīga zaļā mērce lieliski garšos kopā ar cieti novārītām olām un mīkstu maizīti. To var pasniegt arī ar salātiem, izmantot gaļas marinēšanai un dažādos citos veidos. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā kafejnīcas "Austra" šefpavāre Rūta Rietuma. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/salsa-verde-garsaugu-un-olivellas-merce.d?id=47201511 [picture_alt] => Garšaugu mērce Salsa verde [publish_date] => 2016-03-18 09:33:50 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/gRHFier_mu0/merce-zalumi-garsaugi-olivella-47201585.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/vIqxG2qUWmI/merce-zalumi-garsaugi-olivella-47201587.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/TsfyFwJWqI0/merce-zalumi-garsaugi-olivella-47201585.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/4vm0wNNLYP4/merce-zalumi-garsaugi-olivella-47201587.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/3Jn2f0J1Mmc/merce-zalumi-garsaugi-olivella-47201581.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/5LtJ3unXQxI/merce-zalumi-garsaugi-olivella-47201583.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/3krJD6IkkZE/merce-zalumi-garsaugi-olivella-47201587.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/WHjJlXoVQ2g/merce-zalumi-garsaugi-olivella-47201587.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Salsa verde – garšaugu un olīveļļas mērce 

Array ( [id] => 46518459 [title] => Paprikas un tomātu zupa ar pesto grauzdiņiem [lead] => Nedaudz pikanta paprikas un tomātu krēmzupa, kas sasildīs aukstajās dienās. Tai klāt pagatavo siltus un kraukšķīgus maizes grauzdiņus, kas apziesti ar paša gatavotu pesto un Čedaras sieru. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/paprikas-un-tomatu-zupa-ar-pesto-grauzdiniem.d?id=46518459 [picture_alt] => Tomātu un paprikas biezzupa ar grauzdiņiem un pesto [publish_date] => 2015-09-28 12:28:32 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/0H6Ww5jPB4k/biezzupa-kremzupa-rudens-grauzdins-tomatu-biezzupa-46518585.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/HDP6U9bkh0E/biezzupa-kremzupa-rudens-grauzdins-tomatu-biezzupa-46518587.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/B-VXJCGgYUE/biezzupa-kremzupa-rudens-grauzdins-tomatu-biezzupa-46518585.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ziklMW6wgkY/biezzupa-kremzupa-rudens-grauzdins-tomatu-biezzupa-46518587.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/9f4qp6Y7Y9Q/biezzupa-kremzupa-rudens-grauzdins-tomatu-biezzupa-46518581.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/0jDUinmTJPU/biezzupa-kremzupa-rudens-grauzdins-tomatu-biezzupa-46518583.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/77rEeWqBOY4/biezzupa-kremzupa-rudens-grauzdins-tomatu-biezzupa-46518587.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/pG-v0F4HZos/biezzupa-kremzupa-rudens-grauzdins-tomatu-biezzupa-46518587.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Paprikas un tomātu zupa ar pesto grauzdiņiem 

Array ( [id] => 45594360 [title] => Eksotiskais zivs kebabs ar Marokas garšvielām [lead] => Iepazīsim jaunas zivis? Lūk, korifēna jeb delfīnzivs (saukta arī par dorado vai mahi-mahi), kas ir ārkārtīgi garda tropisko ūdeņu zivs. Kombinācijā ar no Marokas virtuves nākušo garšvielu mērci, kurā ir mums tik pazīstamās ķimenes, korifēna garšos burvīgi un ieviesīs jaunas, vēl nebijušas vēsmas virtuvē. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/eksotiskais-zivs-kebabs-ar-marokas-garsvielam.d?id=45594360 [picture_alt] => Grilēta zivs ar eksotisku mērci [publish_date] => 2015-02-18 16:14:09 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/k-aceWVqY-I/grilets-ediens-zivs-pusdienu-skivis-ediens-45594436.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/jGFVIz_dRKk/grilets-ediens-zivs-pusdienu-skivis-ediens-45594438.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/IGblDkm1rIs/grilets-ediens-zivs-pusdienu-skivis-ediens-45594436.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/n0hRz2rZU6Y/grilets-ediens-zivs-pusdienu-skivis-ediens-45594438.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ui5lu64sEZU/grilets-ediens-zivs-pusdienu-skivis-ediens-45594434.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/toZzvJPpV4c/grilets-ediens-zivs-pusdienu-skivis-ediens-45594438.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/qYK_705GIwA/grilets-ediens-zivs-pusdienu-skivis-ediens-45594438.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ClXiwwcS3lQ/grilets-ediens-zivs-pusdienu-skivis-ediens-45594438.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Eksotiskais zivs kebabs ar Marokas garšvielām 

1 . lapa no 3

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.