close-ad
Jaunumi Padomi Sastāvdaļas Konservēšana

Uzkodu mērces

Uzkodu mērces

Array ( [id] => 52270275 [title] => Koriandra zaļumu mērce jeb 'mojo de cilantro' [lead] => Kanāriju salu virtuvēs iecienītās zaļās koriandra mērces pagatavošana neprasīs daudz laika un īpašas iemaņas, jo produktus iepriekš nav nepieciešams termiski apstrādāt, skaidro portāls "The Spruce". Kad sulīgā, zaļā mērce pagatavota, iepildītu aizvākojamā stikla burciņā, vari to uzglabāt ledusskapī vismaz divas nedēļas, lai izmantotu kā atsvaidzinošu piedevu dažādiem ēdieniem. Ieliekot burciņas saldētavā, varēsi svaigo garšu baudīt visu ziemu, atkausējot mērci pēc nepieciešamības. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/koriandra-zalumu-merce-jeb-mojo-de-cilantro.d?id=52270275 [picture_alt] => Koriandra zaļumu mērce jeb 'mojo de cilantro' [publish_date] => 2020-07-02 17:04:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/HJdJVk5giwQ/zalumu-merce-pesto-52273051.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/C3AgzojfiDs/zalumu-merce-pesto-52273051.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/KzfInebzSMs/zalumu-merce-pesto-52273051.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/19mDewkJJZo/zalumu-merce-pesto-52273049.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/MKKNMg-QlLw/zalumu-merce-pesto-52273041.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/06XQ_morBuE/zalumu-merce-pesto-52273049.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/TlPsO18QjGo/zalumu-merce-pesto-52273047.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/9ZQVEMBbqXM/zalumu-merce-pesto-52273047.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Koriandra zaļumu mērce jeb 'mojo de cilantro' 

Array ( [id] => 51990997 [title] => Uzlabotā tomātu mērce šašlikam Māra Astiča gaumē [lead] => Restorāna "Ferma" šefpavārs un Restorānu servisa skolas īpašnieks Māris Astičs kā piedevu šašlikam un citiem uz grila gatavotiem gaļas un zivju ēdieniem iesaka pagatavot uzlaboto tomātu mērci ar sulīgiem sīpoliem, ķiplokiem, marinētu gurķu gabaliņiem un kapātiem zaļumiem. Vienaldzīgo nebūs! [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/uzlabota-tomatu-merce-saslikam-mara-astica-gaume.d?id=51990997 [picture_alt] => Uzlabotā tomātu mērce šašlikam Māra Astiča gaumē [publish_date] => 2020-03-25 10:23:29 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/ZPkwrH0_w-8/tomatu-merce-51991145.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/aFd8qKtkD1M/tomatu-merce-51991145.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/hrTYE4NSwxE/tomatu-merce-51991145.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/D6781KToGuI/tomatu-merce-51991143.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/3Wt683vn43E/tomatu-merce-51991137.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/DvL_z3AS4Xw/tomatu-merce-51991143.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/FEbOoLmzRWg/tomatu-merce-51991141.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/ZXmwFs7ocJU/tomatu-merce-51991141.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Uzlabotā tomātu mērce šašlikam Māra Astiča gaumē 

176

Array ( [id] => 51830591 [title] => Avokado krēmi, smēriņi un mērces: 14 receptes, kas liks aizmirst par majonēzi [lead] => Avokado ir lielisks vitamīnu, minerālvielu un veselīgo tauku avots, tādēļ uztura speciālisti to iesaka kā vērtīgu ēdienkartes papildinājumu. Lai maksimāli uzņemtu visas vērtīgās uzturvielas, kas ir šajā auglī, to vislabāk baudīt svaigā veidā. Parasti avokado pievienojam salātiem vai liekam uz maizītēm, sagrieztu šķēlītēs, bet to var izmantot arī gardu krēmu, smēriņu un salātu mērču pagatavošanai, kas būs daudz veselīgāka majonēzes alternatīva. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/avokado-kremi-smerini-un-merces-14-receptes-kas-liks-aizmirst-par-majonezi.d?id=51830591 [picture_alt] => Avokado krēmi, smēriņi un mērces: 14 receptes, kas liks aizmirst par majonēzi [publish_date] => 2020-02-28 17:09:41 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/tRIZwj9DvS4/8ea665e58c69dbcc0f-51923427.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/eP1U1FG3Gms/8ea665e58c69dbcc0f-51923427.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/nLlQh896S8o/8ea665e58c69dbcc0f-51923427.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/X3ivprPw3o8/8ea665e58c69dbcc0f-51923425.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/Cf2152b89w0/8ea665e58c69dbcc0f-51923417.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/AHnmOoi1Juw/8ea665e58c69dbcc0f-51923425.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/Bx1jMCWsKg8/8ea665e58c69dbcc0f-51923423.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/Ql_JsV7jsDk/8ea665e58c69dbcc0f-51923423.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Avokado krēmi, smēriņi un mērces: 14 receptes, kas liks aizmirst par majonēzi 

4331

Array ( [id] => 50636523 [title] => Pikantā dzērveņu salsa [lead] => Pavisam ātri un vienkārši uztapināmo dzērveņu salsu mājas ballītēs vari pasniegt gan kā atsvaidzinošu piedevu gaļas ēdieniem, gan arī izmantot to kā pikantu uzkodu kombinācijā ar sāļajiem krekeriem, kā arī kartupeļu vai kukurūzas čipsiem. Īpaši lieliskai garšu kombinācijai bļodiņā liec bezpiedevu krēmsieru un devīgi pārber to ar salsu, jo abi šie produkti lieliski papildinās viens otru. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pikanta-dzervenu-salsa.d?id=50636523 [picture_alt] => Pikantā dzērveņu salsa [publish_date] => 2019-09-13 13:02:01 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/m9dPpE_R8XY/dzervenu-salsa-50636555.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/J6uJahoVLBA/dzervenu-salsa-50636557.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/aJotTRQbj8I/dzervenu-salsa-50636555.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/VmkQ_Xhr_pc/dzervenu-salsa-50636557.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/siuO1--7_LQ/dzervenu-salsa-50636551.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/Vjd3B-BNqxw/dzervenu-salsa-50636557.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/MyzCcQu9ybM/dzervenu-salsa-50636557.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/DzI8NVCLd_A/dzervenu-salsa-50636553.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pikantā dzērveņu salsa 

Array ( [id] => 51363291 [title] => Gruzijas kečups – tkemali un citas plūmju mērces ziemai: 5 receptes gardēžiem [lead] => Kad plūmēm zari līkst no ogu pārpilnības, bet vēderi jau pilni un arī saldās zaptes un kompotu burkas jau sagūlušas pieliekamajā, laiks plūmēm rast jaunu pielietojumu. Pateicoties saldskābajai garšai, plūmes – gluži kā tomātus – var izmantot gardu mērču pagatavošanai, kombinācijā ar aromātiskiem garšaugiem, ķiplokiem, čili pipariem un šķipsnu sāls. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/konservesana/gruzijas-kecups-tkemali-un-citas-plumju-merces-ziemai-5-receptes-gardeziem.d?id=51363291 [picture_alt] => Gruzijas kečups – tkemali un citas plūmju mērces ziemai: 5 receptes gardēžiem [publish_date] => 2019-08-25 08:54:22 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/yfZn6O6otPU/tkemali-plumju-merce-51394771.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/SNzWaOidy70/tkemali-plumju-merce-51394769.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/dD_K69m4dWI/tkemali-plumju-merce-51394765.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/pvdJWAZF8pM/tkemali-plumju-merce-51394771.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/chFqDeqrzlg/tkemali-plumju-merce-51394761.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/hrgnCyJnrnw/tkemali-plumju-merce-51394771.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/x8KAQ2_uOh0/tkemali-plumju-merce-51394767.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/6qbzNh4Apps/tkemali-plumju-merce-51394767.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gruzijas kečups – tkemali un citas plūmju mērces ziemai: 5 receptes gardēžiem 

Array ( [id] => 50303343 [title] => Krējuma mērce ar zaļumiem un ingveru [lead] => Šašliks vai grilēti dārzeņi ar īsto mērci pacels tavu maltīti nākamajā līmenī. Ierasto krējuma mērci atsvaidzini ar šķipsniņu ingvera pulvera un dekorē ar svaigām jāņogām. Recepti iesaka krodziņa "Pils ķēķis" saimniece Ilze Briede. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/krejuma-merce-ar-zalumiem-un-ingveru.d?id=50303343 [picture_alt] => Krējuma mērce ar zaļumiem un ingveru [publish_date] => 2018-09-21 09:24:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/_-VRZrM5-M0/hanzas-edieni-valmiera-un-koknese-2-50303355.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/5phHw_BBoYg/hanzas-edieni-valmiera-un-koknese-2-50303357.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/o1OWGy2UDiA/hanzas-edieni-valmiera-un-koknese-2-50303355.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/HEeLcmB6vO4/hanzas-edieni-valmiera-un-koknese-2-50303357.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/ecKKORPf-Wg/hanzas-edieni-valmiera-un-koknese-2-50303351.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/MDg0SL6ChC8/hanzas-edieni-valmiera-un-koknese-2-50303357.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/hLXv5MArw9g/hanzas-edieni-valmiera-un-koknese-2-50303357.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/K4u5yA7bnCU/hanzas-edieni-valmiera-un-koknese-2-50303357.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Krējuma mērce ar zaļumiem un ingveru 

Array ( [id] => 50034647 [title] => Gardā piknika mērce no grilētiem tomātiem [lead] => No grilētiem tomātiem ģeniāli vienkārši pagatavojamo mērci piknikā vai dārza ballītē varēsi izmantot gan ziešanai uz maizes, gan kā gardu piedevu grilētai gaļai vai zivīm. Mēs galvojam, ka viesi būs sajūsmā un kečupa pudele paliks neskarta. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/garda-piknika-merce-no-griletiem-tomatiem.d?id=50034647 [picture_alt] => Gardā piknika mērce no grilētiem tomātiem [publish_date] => 2018-05-17 09:16:24 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/qeYum4H0KIE/55a265afc0a3f34b73-50034657.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/UQre7c8dxaU/55a265afc0a3f34b73-50034659.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/MV-e24dlMHY/55a265afc0a3f34b73-50034657.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/aiNASfSQ8yA/55a265afc0a3f34b73-50034659.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/21p9KdljD9I/55a265afc0a3f34b73-50034655.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/zxRn6_vljxA/55a265afc0a3f34b73-50034659.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/tWcw1iHk1t4/55a265afc0a3f34b73-50034659.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/MPo84ppRaP8/55a265afc0a3f34b73-50034659.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Gardā piknika mērce no grilētiem tomātiem 

Array ( [id] => 49966457 [title] => Itāliešu iecienītā zaļumu mērce – gremolata: kā to pagatavot un izmantot [lead] => Gremolata ir pavisam vienkārši pagatavojama zaļumu mērce, ko Itālijā ierasts izmantot gaļas un zivju ēdienu aizdaram. Olīveļļā ceptas reņģes vai, piemēram, grilēti vistu šķiņķīši, pārslacīti ar atsvaidzinošo, aromātisko gremolatu, garšos vēl debešķīgāk. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/italiesu-iecienita-zalumu-merce-gremolata-ka-to-pagatavot-un-izmantot.d?id=49966457 [picture_alt] => Itāliešu iecienītā zaļumu mērce – gremolata: kā to pagatavot un izmantot [publish_date] => 2018-05-14 13:39:14 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/TxOiUeQSNoQ/sasliks-marinade-ediens-49958873.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/ZZ2aNR0kfxI/sasliks-marinade-ediens-49958875.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/hU1AvygDI5Y/sasliks-marinade-ediens-49958873.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/1rUhMNTik8E/sasliks-marinade-ediens-49958875.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/-4O3XPaAbgU/sasliks-marinade-ediens-49958869.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/iuF4aKWe7ts/sasliks-marinade-ediens-49958871.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/IHoUbMMsNss/sasliks-marinade-ediens-49958875.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/GPjJgEV-PWM/sasliks-marinade-ediens-49958875.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Itāliešu iecienītā zaļumu mērce – gremolata: kā to pagatavot un izmantot 

Array ( [id] => 49965947 [title] => Vienkāršā picas mērce no konservētiem tomātiem [lead] => Nav noslēpums, ka tieši garšīga mērce ir viena no svarīgākajām sastāvdaļām, gatavojot picu. Ja līdz šim izlīdzējies vien ar veikalā nopērkamo produkciju, uzskatot, ka gatavot mērci mājās ir pārāk laikietilpīgi un sarežģīti, tad, ļoti iespējams, šī vienkāršās picas mērces recepte liks tev mainīt savu viedokli. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/vienkarsa-picas-merce-no-konservetiem-tomatiem.d?id=49965947 [picture_alt] => Vienkāršā picas mērce no konservētiem tomātiem [publish_date] => 2018-05-02 10:16:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g1.delphi.lv/images/pix/1600x914/qehjkPJfhwc/67bf65aded31f70e62-49965957.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/jrF2vugRV2c/67bf65aded31f70e62-49965959.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/lYxcaAGkbbE/67bf65aded31f70e62-49965957.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/fAYFv5DOWCs/67bf65aded31f70e62-49965959.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/KUjPERoy2pc/67bf65aded31f70e62-49965953.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/78ATwwpDk2E/67bf65aded31f70e62-49965955.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/8dhsqoDuXHk/67bf65aded31f70e62-49965959.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/TH9SsAOc_4M/67bf65aded31f70e62-49965959.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Vienkāršā picas mērce no konservētiem tomātiem 

Array ( [id] => 49915011 [title] => 12 pavasarīgi zaļas uzkodu mērces – receptes no visas pasaules [lead] => Vecajā jokā, ka ar garšīgu mērci var apēst pat treniņtērpu, ir liela daļa taisnības, jo prasmīgi piemeklēta mērce tiešām spēj nomaskēt dažu labu ēdiena nepilnību. Tā kā pavasarī ir īpaši aktuāli iekļaut ēdienkartē zaļumus, dārzeņus un augļus visos iespējamos veidos, tad šoreiz stāstīsim, kā pagatavot sulīgi zaļas mērcītes dažādu pasaules tautu gaumē, un kādu ēdienu aizdaram tās pareizi izmantot. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/12-pavasarigi-zalas-uzkodu-merces-receptes-no-visas-pasaules.d?id=49915011 [picture_alt] => Mango gvakamole [publish_date] => 2018-04-26 16:56:19 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/KdCzaxTbbk4/mango-avokado-gvakamole-uzkodu-merce-48781533.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/V8-0Rk_Z5qM/mango-avokado-gvakamole-uzkodu-merce-48781535.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/npGzYwa3LkQ/mango-avokado-gvakamole-uzkodu-merce-48781533.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/wEda1PX_FXE/mango-avokado-gvakamole-uzkodu-merce-48781535.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/geo7Oytm8E4/mango-avokado-gvakamole-uzkodu-merce-48781529.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/9Ps9Un16KE0/mango-avokado-gvakamole-uzkodu-merce-48781531.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/NkvMoJUclgk/mango-avokado-gvakamole-uzkodu-merce-48781535.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/MDKvHyy65RM/mango-avokado-gvakamole-uzkodu-merce-48781535.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
12 pavasarīgi zaļas uzkodu mērces – receptes no visas pasaules 

Array ( [id] => 49914637 [title] => 10 vienkāršas mērces dārzeņu salmiņu, čipsu un kartupelīšu gardākai nokraukšķināšanai [lead] => Piektdienas vakarā reti kuram ir luste veltīt ilgas stundas ēst gatavošanai, tādēļ bieži vien izsalkums tiek remdēts ar uzkodām, kas ērti baudāmas, ar pulti rokā ieslīgstot dīvāna maigajās skavās. Viena no stiprā dzimuma biežākajām izvēlēm šādās reizēs ir čipsi, bet dāmas parasti izvēlas figūrai draudzīgos dārzeņu salmiņus. Lai vakars pie televizora izvērstos īpaši garšīgs, mēs piedāvājam 10 vienkārši pagatavojamu mērču receptes. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/recepsu-kolekcijas/10-vienkarsas-merces-darzenu-salminu-cipsu-un-kartupelisu-gardakai-nokraukskinasanai.d?id=49914637 [picture_alt] => 10 vienkāršas mērces dārzeņu salmiņu, čipsu un kartupelīšu gardākai nokraukšķināšanai [publish_date] => 2018-04-06 17:25:19 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g3.delphi.lv/images/pix/1600x914/OTxXqwntl3c/merce-darzeni-49915047.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/ewOBeusRAeU/merce-darzeni-49915049.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/9AOs4Jp7V0A/merce-darzeni-49915047.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/g0oqXF1NycE/merce-darzeni-49915049.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/9bOtxq2ZgWs/merce-darzeni-49915043.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/C7j7Km5R2A0/merce-darzeni-49915045.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/M2zvTZZk1o0/merce-darzeni-49915049.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/wg0sol6J670/merce-darzeni-49915049.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
10 vienkāršas mērces dārzeņu salmiņu, čipsu un kartupelīšu gardākai nokraukšķināšanai 

763

Array ( [id] => 49752795 [title] => Ģeniāla ballīšu uzkoda: Kanāriju salās iecienītie kartupelīši 'papas arrugadas' ar mērcēm [lead] => "Papas arrugadas" – mazi kartupelīši ar sāls kristāliņiem klātu, krunkainu miziņu ir tradicionāls Kanāriju salu virtuves ēdiens, ko parasti bauda kā uzkodu pirms maltītes vai pasniedz kā piedevu ar zivs vai gaļas ēdieniem. Šis ir arī ātrs un maciņam draudzīgs veids, kā, izvārot lielu katlu kartupelīšu un veikli pagatavojot divas salās iecienītas mērces, pacienāt lielāku baru ciemiņu, tādēļ šoreiz stāstīsim, kā gatavojama šī vienkāršā ballīšu uzkoda. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/geniala-ballisu-uzkoda-kanariju-salas-iecienitie-kartupelisi-papas-arrugadas-ar-mercem.d?id=49752795 [picture_alt] => Ģeniāla ballīšu uzkoda: Kanāriju salās iecienītie kartupelīši 'papas arrugadas' ar mērcēm [publish_date] => 2018-02-16 12:17:20 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/zbiSC-2_LnM/papas-arrugadas-kartupeli-merce-49753377.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/u6iSQmcLTgo/papas-arrugadas-kartupeli-merce-49753379.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/QY36C6dyVwc/papas-arrugadas-kartupeli-merce-49753377.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/67IHgb-H9WE/papas-arrugadas-kartupeli-merce-49753379.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/CT5jI_YDhzw/papas-arrugadas-kartupeli-merce-49753373.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/rjxnEDCmMcc/papas-arrugadas-kartupeli-merce-49753375.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/09hVpJVnl0U/papas-arrugadas-kartupeli-merce-49753379.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/QeW3ULK-EPs/papas-arrugadas-kartupeli-merce-49753379.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Ģeniāla ballīšu uzkoda: Kanāriju salās iecienītie kartupelīši 'papas arrugadas' ar mērcēm 

Array ( [id] => 49739739 [title] => Pavasarīga pesto mērce no spinātiem un bazilika [lead] => Variācija par klasiskās pesto mērces tēmu, šajā gadījumā daļu bazilika aizstājot ar spinātiem, bet ciedru riekstus ar grauzdētiem valriekstiem. Lai pesto mērce nebūtu rūgta, valriekstus pēc apgrauzdēšanas uz sausas pannas rūpīgi attīri no miziņām [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/pavasariga-pesto-merce-no-spinatiem-un-bazilika.d?id=49739739 [picture_alt] => Pavasarīga pesto mērce no spinātiem un bazilika [publish_date] => 2018-02-14 14:21:26 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/DUn_2U8Yppc/spinatu-pesto-merce-49739845.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Z1LX3kryxqU/spinatu-pesto-merce-49739847.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/L49k6B51b0w/spinatu-pesto-merce-49739845.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/c2l1aplAO90/spinatu-pesto-merce-49739847.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/6s10Cvvn2WI/spinatu-pesto-merce-49739847.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/XdN-6AAydAk/spinatu-pesto-merce-49739843.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ivpC2_aC3zA/spinatu-pesto-merce-49739843.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/RFaFwlGlufQ/spinatu-pesto-merce-49739843.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Pavasarīga pesto mērce no spinātiem un bazilika 

Array ( [id] => 49689085 [title] => Lielā mērču izlase: ar ko aizdarīt salātus, kotletes, kartupeļus un citus ēdienus [lead] => Piemērota un prasmīgi pagatavota mērce ir patiesi brīnumaina sastāvdaļa, kas sulīgām kotletītēm, zeltainām kartupeļu daiviņām vai kraukšķīgiem salātiem piešķirs vēl kārdinošākas garšu nianses. Izburoties cauri "Tasty" padomu krājumam, izvēlējāmies gardu mērču receptes un knifiņus, kas palīdzēs tev kļūt par īstu ekspertu šajā svarīgajā kulinārijas jomā. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/liela-mercu-izlase-ar-ko-aizdarit-salatus-kotletes-kartupelus-un-citus-edienus.d?id=49689085 [picture_alt] => Lielā mērču izlase: ar ko aizdarīt salātus, kotletes, kartupeļus un citus ēdienus [publish_date] => 2018-02-01 12:56:34 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g2.delphi.lv/images/pix/1600x914/boruNjONURg/merces-49689267.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/g21apshIHag/merces-49689269.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/q6C-CHLBgA8/merces-49689267.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/J7EA8cZo2lc/merces-49689269.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/E-pJP7NAfuQ/merces-49689263.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/ylXtjiWugCE/merces-49689269.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/qhga4QTCKN0/merces-49689269.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/TOsvXompXOM/merces-49689269.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Lielā mērču izlase: ar ko aizdarīt salātus, kotletes, kartupeļus un citus ēdienus 

Array ( [id] => 49546137 [title] => Fiksā avokado aioli mērce [lead] => Krēmīgā un ātri pagatavojamā avokado mērce uz bezpiedevu jogurta bāzes svētkos būs lieliska majonēzes aizvietotāja – ar to vari gan aizdarīt dažādus salātus, gan pasniegt kā piedevu gaļas vai zivju ēdieniem, gan ziest uz grauzdētas maizes, izmantot lavaša rullīšu pildīšanai vai pildītu olu garšas uzlabošanai. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/fiksa-avokado-aioli-merce.d?id=49546137 [picture_alt] => Fiksā avokado aioli mērce [publish_date] => 2017-12-22 15:17:04 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/HhQ3wyndaW0/tasty-ziemassvetki-23-49568201.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/Q07bZFHGRYw/tasty-ziemassvetki-23-49568203.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/rmocS0Un3FM/tasty-ziemassvetki-23-49568201.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/BnK4DzZsIR4/tasty-ziemassvetki-23-49568203.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/1pRQ4Pjyo9Q/tasty-ziemassvetki-23-49568197.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/iNvY0hDe1io/tasty-ziemassvetki-23-49568199.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/iJVdNP1FL3U/tasty-ziemassvetki-23-49568203.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/H3ACxbdlw34/tasty-ziemassvetki-23-49568203.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Fiksā avokado aioli mērce 

Array ( [id] => 49173527 [title] => Baba ganuš – baklažānu un jogurta uzkoda [lead] => Baba ganuš mērce ir klasiska Tuvo austrumu valstu uzkoda, kuru var baudīt gan kā piedevu, gan kā arsevišķu ēdienu kopā ar maizi vai krekeriem. Izcili garšo arī ar jēra gaļu. Recepti iesaka izraēliešu šefpavārs un uztura speciālists Ošers Eidelmans, kurš augustā viesojās Latvijā pēc Jūrmalas festivāla "Alfresco" rīkotāju ielūguma. [is_paid] => [channel_id] => 41 [custom_small_title] => [url] => https://www.delfi.lv/tasty/receptes/baba-ganus-baklazanu-un-jogurta-uzkoda.d?id=49173527 [picture_alt] => Baba ganuš – baklažānu un jogurta uzkoda [publish_date] => 2017-08-27 09:08:02 [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/pOk0dxNOw3k/babaganuss-izraeliesu-ediens-baklazani-humuss-49154787.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/e-Cxn4qj1_Y/babaganuss-izraeliesu-ediens-baklazani-humuss-49154789.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/736x320/7OUvBzPh82k/babaganuss-izraeliesu-ediens-baklazani-humuss-49154787.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/U6OWFQXngtc/babaganuss-izraeliesu-ediens-baklazani-humuss-49154789.jpg [600x500] => //g.delfi.lv/images/pix/600x500/a_tEmGvJ8CA/babaganuss-izraeliesu-ediens-baklazani-humuss-49154783.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/8XhPKStOOow/babaganuss-izraeliesu-ediens-baklazani-humuss-49154785.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/ysWv-r4r0jo/babaganuss-izraeliesu-ediens-baklazani-humuss-49154789.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/TZAMxVUtnz0/babaganuss-izraeliesu-ediens-baklazani-humuss-49154789.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [authors] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Baba ganuš – baklažānu un jogurta uzkoda 

1 . lapa no 5

Dienas recepte

Nedēļas TOP 10

Reklāmraksti

Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu?

Array ( [id] => 52269651 [title] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [is_paid] => [channel_id] => 41 [lastnews_mostread_disabled] => 1 [short_title] => [custom_small_title] => [lead] => Vasara ir kopā būšanas laiks. Satikšanās ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem ārpus darba ir īsti svētki un kā gan svētkos bez ēdiena. Ko likt galdā? Picas! Neraizējies par mīklas mīcīšanu un pamata sastāvdaļām, "Pica Lulū" to visu sagatavos tavā vietā. Tev atliek tikai izcept gardāko picu apkaimē. Lasi rakstu un uzzini vērtīgus padomus! [url] => https://www.delfi.lv/tasty/reklamraksti/kas-jazina-lai-majas-pagatavotu-gardako-picu.d?id=52269651 [publish_date] => 2020-07-02 12:25:18 [picture_alt] => Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? [targetblock_name] => Reklāmraksti [podcast_id] => [pictures] => Array ( [1600x914] => https://g4.delphi.lv/images/pix/1600x914/CD2Fwwmv7oc/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [956x398] => //g.delfi.lv/images/pix/956x398/AHSQ4TFnZuY/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [736x320] => //g.delfi.lv/images/pix/659x295/mXD8zXzSXGk/reklamraksti-2017-13170-52269671.jpg [768x438] => //g.delfi.lv/images/pix/768x438/ZEBibO9fmsA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [418x240] => //g.delfi.lv/images/pix/418x240/3lbA_1JM1M8/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [360x240] => //g.delfi.lv/images/pix/360x240/BJpocbNe3Mw/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [235x160] => //g.delfi.lv/images/pix/235x160/96LUvKr00nI/reklamraksti-2017-13170-52269667.jpg [150x150] => //g.delfi.lv/images/pix/150x150/z_xXHrKG44w/reklamraksti-2017-13170-52269661.jpg [350x590] => //g.delfi.lv/images/pix/350x590/qb--sy4VmgY/reklamraksti-2017-13170-52269673.jpg [488x278] => //g.delfi.lv/images/pix/488x278/1UoOwtIElTc/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [456x260] => //g.delfi.lv/images/pix/456x260/ahpPngjn4Z0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [336x192] => //g.delfi.lv/images/pix/336x192/ESiDWKIrTUg/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [516x294] => //g.delfi.lv/images/pix/516x294/0sTBeWT7fig/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [296x168] => //g.delfi.lv/images/pix/296x168/NB6Iid6OWAM/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [326x186] => //g.delfi.lv/images/pix/326x186/YyLLkfrvxAA/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [174x99] => //g.delfi.lv/images/pix/174x99/CrTZRACz9lk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [246x140] => //g.delfi.lv/images/pix/246x140/hiZIx_7H1Nk/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [136x78] => //g.delfi.lv/images/pix/136x78/BV4q8yw4yBI/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [209x119] => //g.delfi.lv/images/pix/209x119/ATfcw1nghs0/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [188x108] => //g.delfi.lv/images/pix/188x108/_J2KR8Q4Ly4/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [108x62] => //g.delfi.lv/images/pix/108x62/w4xfKCxf88Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [676x385] => //g.delfi.lv/images/pix/676x385/2Ey4W_beYiw/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [612x349] => //g.delfi.lv/images/pix/612x349/tE_xJugqMHU/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [372x212] => //g.delfi.lv/images/pix/372x212/78KMb3bQd2Y/reklamraksti-2017-13170-52269669.jpg [248x182] => //g.delfi.lv/images/pix/248x182/3cil1FYIbeM/reklamraksti-2017-13170-52269663.jpg ) [icons] =>
[icons_array] => Array ( ) [children] => Array ( ) [tags] => Array ( ) )
Kas jāzina, lai mājās pagatavotu gardāko picu? 

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.