Mežacūkas cepetis ar dzērveņu mērci
Foto: Shutterstock
3.0000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 kg
2 kg cepeša gabals
cepeša gabals
150 g
150 g speķis
speķis
 
sāls
sāls
 
baltie pipari
baltie pipari
40 g
40 g taukvielas
taukvielas
400 ml
400 ml buljons
buljons
500 ml
500 ml tumšais alus
tumšais alus
1/2 ĒK
1/2 ĒK medus
medus
100 g
100 g saldais krējums
saldais krējums
350 g
350 g dzērvenes
dzērvenes
  • Medījuma gaļas ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Mežacūkas cepetis ar dzērveņu mērci ļoti labi garšo ar ceptiem āboliem, kartupeļu klimpām un sautētiem kāpostiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepeša gabalu ierīvē ar medījuma gaļas garšvielām vai samaltām kadiķogām, iespeķo. Apcep lielā tauku daudzumā. Pielej buljonu, cep cepeškrāsnī 220 grādos aptuveni stundu.

    Tad pielej alu, pēc 45 minūtēm pievieno dzērvenes, medu un sutina, līdz gaļa gatava.

    Ņem laukā gaļas gabalu, no cepeša šķidruma pagatavo mērci, izkāšot to, pievienojot saldo krējumu un uzvārot, līdz mērce burbuļo.

    Iesūtīja: Danito

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form