
Loading...
Sastāvdaļas
2 kg
2 kg cepeša gabals
cepeša gabals150 g
150 g speķis
speķis sāls
sāls baltie pipari
baltie pipari40 g
40 g taukvielas
taukvielas400 ml
400 ml buljons
buljons500 ml
500 ml tumšais alus
tumšais alus 1/2 ĒK
1/2 ĒK medus
medus100 g
100 g saldais krējums
saldais krējums350 g
350 g dzērvenes
dzērvenesMežacūkas cepetis ar dzērveņu mērci ļoti labi garšo ar ceptiem āboliem, kartupeļu klimpām un sautētiem kāpostiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Cepeša gabalu ierīvē ar medījuma gaļas garšvielām vai samaltām kadiķogām, iespeķo. Apcep lielā tauku daudzumā. Pielej buljonu, cep cepeškrāsnī 220 grādos aptuveni stundu.
Tad pielej alu, pēc 45 minūtēm pievieno dzērvenes, medu un sutina, līdz gaļa gatava.
Ņem laukā gaļas gabalu, no cepeša šķidruma pagatavo mērci, izkāšot to, pievienojot saldo krējumu un uzvārot, līdz mērce burbuļo.
Iesūtīja: Danito
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.