Mežacūkas gaļas sautējums
Foto: Shutterstock
3.6000 5
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Mežacūkas gaļas sautējumu pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigiem salātiem.

Gaļu (man bija 3 gabali ar nelieliem kauliņiem) liek katlā vārīt, kopā ar lauru lapām, garšvielām un pipariem. Vāra apmēram 1 stundu.

Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un sacep uz pannas ar sīpoliem un ķiplokiem, līdz nedaudz brūni paliek.

Visu liek "pīlē" (sautējamā katlā), kuru var likt cepeškrāsnī, pielej 1/2 l verdoša ūdens un buljonu, kurā gaļa vārījās.

Pēc 1 stundas vārīšanās pieliek sagrieztas plūmes. Pēc 15 minūtēm pieliek saldo krējumu. Ļauj uzvārīties un gatavs.

Var pievienot skābu ābolu, rozmarīnu un sarīvētus burkānus.

!Esiet uzmanīgi ar mežacūkas gaļu, jo to nepieciešams kārtīgi, termiski apstrādāt.

Iesūtīja: Brat2

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form