Mīdijas baltvīna mērcē
Foto: Publicitātes foto
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Mīdiju gatavošana ir itin vienkārša, savukārt rezultāts – izcils. Recepti iesaka Linda Vilmansone.

Katliņā izkausē un uzkarsē sviestu. Sviestā apcep purava ripiņas un pievieno dažus timiāna zariņus un sakapātus pētersīļus. Pievieno arī smalki sakapātas ķiploka daiviņas un čili.

Kad viss apcepies, pievieno sāli un baltvīnu. Uzkarsē visu.

Katlā ber mīdijas un noslēdz vāku. Ļauj tām karsēties, līdz atvērušās. Tas prasīs apmēram 5 minūtes.

Šajā brīdi var pievienot papildu garšas, kādas sirds kāro – zilo sieru, saldo krējumu, cieto sieru utt. Bet arī bez tiem mīdijas būs ļoti gardas.

Pasniedz karstas, ar bageti. Neatvērušās mīdijas nekādā gadījumā ar varu nevajag nevērt vaļā, tās nav paredzētas ēšanai.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form