Sastāvdaļas
Sagatavošana
Lej katliņā fritējamo eļļu un karsē, līdz tā ir 180-190°C karsta. Tikmēr samaisa mīklu. Bļodā sajauc sijātus miltus ar sāli un cepamo pulveri. Citā bļodiņā sakuļ olu ar gāzēto ūdeni. Šķidrumu pamazām pievieno miltiem, sajaucot gludu mīklu.
Banānus nomizo un sagriež gabaliņos. Ar dakšiņu banānu gabaliņus iemērc mīklā un uzmanīgi ieliek karstajā eļļā, cep, līdz veidojas kraukšķīga, zeltaina garoziņa, apmēram 1-2 minūtes. Pēc tam gabaliņus apgriež apkārt un cep otru pusi 1-2 minūtes. Banāni jācep pa porcijām, lai eļļa pārāk neatdzistu.
Izceptos banānu gabaliņus liek uz papīra dvieļa, lai notecētu liekā eļļa. Nelielā bļodiņā sajauc kanēli un pūdercukuru. Pirms pasniegšanas apkaisa ar pūdercukura maisījumu, atsevišķā traukā pasniedz šokolādes mērci.