Mikroviļņu krāsnī ātri pagatavojama lazanja ar tomātu mērci
Foto: Shutterstock
12 porcijas 
Sarežģītība: grūti
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Mikroviļņu krāsnī vienkārši un ātri pagatavojama lazanja ar tomātu mērci un liellopu malto gaļu.

Sagatavo maltās gaļas masu: 400-500 g liellopu maltā gaļa, melnie pipari, garšvielas (labi der itāļu garšvielas vai "Vegeta" vai cits maisījums), sāls (ja nav pie garšvielas jau klāt), "Spilvas" tomātu mērce, sinepes.

1.kārta - tomātu mērce (Spilvas, lētie varianti nebūs labi).

2.kārta - lazanjas makaronu plāksnīte.

3.kārta - maltās gaļas masa, sarīvēts siers (Krievijas, Čedera, Holandes un tml.), tomātu šķēlītes.

4.kārta - lazanjas makaronu plāksnīte.

5.kārta - maltās gaļas masa, tomātu šķēlītes.

6.kārta - lazanjas makaronu plāksnīte.

7.kārta - maltās gaļas masa, tomātu mērce.

8.kārta - lazanjas makaronu plāksnīte.

9.kārta - tomātu šķēlītes.

To visu aplej nedaudz ar ūdeni, lai plāksnītes saslapinās, var iemērkt arī pirms tam ūdenī katru.

Mikroviļņu krāsnī (bez vāka, max režīmā) 15 minūtes.

Apber ar sarīvētu sieru, liek uz 30 sekundēm mikroviļņu krāsnī.

Iesūtīja: Lelliite

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form