Foto: Shutterstock
Mikroviļņu krāsnī gatavota cukura mastika tortes dekorēšanai - ļauj gaviļniekam sajust, ka torte gatavota tieši viņam!
25Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 gab.pastilas paciņās0.5 kgpūdercukurs sviests3 ĒKūdens

Sagatavošana

1

Galdu iesmērē ar kārtīgu kārtu sviesta, lai masa nelīp pie galda.

2

Uz galda, kas ieziests ar sviestu, uzber pūdercukuru.

3

Bļodu, kuru var likt mikroviļņu krāsnī, ieziež ar sviestu.

4

3 paciņas pastilas saber bļodā. Pievieno 3 ĒK ūdens. Bļodiņu liek mikroviļņu krāsnī ~ 1-2 minūtes.

5

Bļodiņu ar pastilām izņem no mikroviļņu krāsns un maisa, līdz masa kļuvusi viendabīga.

6

Pastilas masu ielej pūdercukurā.

7

Obligāti ieziež rokas ar lielu daudzumu sviesta! Masu mīca, mīca un vēlreiz mīca.

8

Masai pievieno tik daudz pūdercukura, līdz masa nelīp pie rokām.

9

Gatavo cukura mastiku ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī, vismaz uz vienu nakti, tad izmanto pēc nepieciešamības.

10

Lai dekori būtu dažādi. mastikas iekrāsošanai Izmanto burkānu un biešu, melleņu, spinātu sulas. Sulu pievieno tik daudz, līdz iegūts vēlamais tonis.

Iesūtīja: paimeitina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!