6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
600 gmilti400 mlremdens ūdens2 TKsausais raugs šķipsnacukurs1 TKsāls3 ĒKolīveļļa
Sagatavošana
1
Ber visus miltus bļodā, veido iedobi, iedobē siltā ūdenī izšķīdinātu raugu, šķipsnu cukura, sāli - to visu samaisa ar nelielu daudzumu miltu un atstāj, līdz ieraugs dubultojies.
2
Tad maisa kopā ar ar pārējiem miltiem, ūdeni, olīveļļu un mīca, klapē, mētā utt., kamēr mīkla nelīp ne pie bļodas, ne pie rokām. Tad sadala daļās un liek ieeļļotā bļodā uzrūgt.
3
Sanāk 2 ripas vai viena liela plāts ar picu. Es parasti ņemu pusi no šī daudzuma.
Iesūtīja: Sanchulis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit