Mīkstās cidoniju sukādes
Foto: Shutterstock
4.5714 7
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg cidonijas
cidonijas
2 kg
2 kg cukurs
cukurs
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ievārījumi, džemi un marmelādes
  • Kaltēšana un žāvēšana
  • Sīrupi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Mīkstās un gardās cidoniju sukādes iepriecinās ikvienu kārumnieku. Tās būs tik ļoti garšīgas, ka būs grūti pārtraukt ēst, tā apgalvo mūsu lasītāja Dace Auzenbaha, daloties ar savu noslēpumu, kā cidoniju sukādes pēc sīrupa atsulošanās pagatavot mīkstas nevis cietas un nesakožamas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cidonijas sagriež plānās šķēlītēs un apkaisa ar cukuru. Ļauj izdalīties sīrupam.

    Sagrieztās un "atsīrupotās" cidonijas notecina caurdurī, sīrupu sapilda pudelēs, bet šķēlītes saliek kastītēs vai maisiņos un sasaldē, noturot sukādes saldētavā vismaz uz vienu nakti.

    Tieši sasaldēšana sukādes padarīs mīkstas un sakožamas. No saldētajām šķēlītēm gatavo sukādes, tās divas dienas istabas temperatūrā apžāvējot.

    Recepti iesūtīja: Dace Auzenbaha.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form