Mīkstās cidoniju sukādes
Foto: Shutterstock
4.5000 4
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Mīkstās un gardās cidoniju sukādes iepriecinās ikvienu kārumnieku. Tās būs tik ļoti garšīgas, ka būs grūti pārtraukt ēst, tā apgalvo mūsu lasītāja Dace Auzenbaha, daloties ar savu noslēpumu, kā cidoniju sukādes pēc sīrupa atsulošanās pagatavot mīkstas nevis cietas un nesakožamas.

Cidonijas sagriež plānās šķēlītēs un apkaisa ar cukuru. Ļauj izdalīties sīrupam.

Sagrieztās un "atsīrupotās" cidonijas notecina caurdurī, sīrupu sapilda pudelēs, bet šķēlītes saliek kastītēs vai maisiņos un sasaldē, noturot sukādes saldētavā vismaz uz vienu nakti.

Tieši sasaldēšana sukādes padarīs mīkstas un sakožamas. No saldētajām šķēlītēm gatavo sukādes, tās divas dienas istabas temperatūrā apžāvējot.

Recepti iesūtīja: Dace Auzenbaha.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form