60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
400 gsīrups vai medus100 gcukurs100 gsviests3 gab.olas400 gkviešu milti25 graugs garšvielas rieksti
Sagatavošana
1
Uzvāra sīrupu, medu, cukuru un sviestu, verdošā masā ieber lielāko daļu izsijātu miltu un sakuļ.
2
Nedaudz atdzisušai mīklai pievieno divas sakultas olas, izšķīdinātu raugu, pārējos miltus un samaisa.
3
Mīklu lej uz plātnes apmēram 1 cm biezā kārtā, uzraudzē, pārziež ar sakultu olu, ja vēlas, pārkaisa ar sakapātiem riekstiem.
4
Cep vidējā karstumā, atdzisušu sagriež gabalos.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit