Foto: Shutterstock
Gabalos griežamas mīkstās piparkūkas ar riekstiem.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gsīrups vai medus100 gcukurs100 gsviests3 gab.olas400 gkviešu milti25 graugs garšvielas rieksti

Sagatavošana

1

Uzvāra sīrupu, medu, cukuru un sviestu, verdošā masā ieber lielāko daļu izsijātu miltu un sakuļ.

2

Nedaudz atdzisušai mīklai pievieno divas sakultas olas, izšķīdinātu raugu, pārējos miltus un samaisa.

3

Mīklu lej uz plātnes apmēram 1 cm biezā kārtā, uzraudzē, pārziež ar sakultu olu, ja vēlas, pārkaisa ar sakapātiem riekstiem.

4

Cep vidējā karstumā, atdzisušu sagriež gabalos.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!