25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
60 gsviests50 gcukurs1 gab.olas110 gmilti150 gauzu pārslas0.5 TKcepamais pulveris pēc garšasķirbju sēklas30 gšokolāde šķipsnasāls šķipsnavaniļas cukurs
Sagatavošana
1
Ūdens peldē vai gluži vienkārši mikroviļņu krāsnī izkausē sviestu.
2
Pievieno cukuru, sāli un vaniļas cukuru. Gardāks variants ir izvēlēties brūno cukuru.
3
Pievieno vienu palielu olu.
4
Ber klāt neapgrauzdētas auzu pārslas.
5
Pievieno miltus, cepamo pulveri.
6
Iemaisi ķirbju sēkliņas un sarīvētu šokolādi.
7
Visu rūpīgi samaisi un veido nelielas piciņas uz plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs. Ievēro, ka cepumi nedaudz izplūdīs, tādēļ neliec tos cieši blakus.
8
Cep 170 grādu temperatūrā 20 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit