Mīksti auzu pārslu cepumi ar ķirbju sēklām
Foto: DELFI
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
60 g
60 g sviests
sviests
50 g
50 g cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. olas
olas
110 g
110 g milti
milti
150 g
150 g auzu pārslas
auzu pārslas
0.5 TK
0.5 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
pēc garšas
pēc garšas ķirbju sēklas
ķirbju sēklas
30 g
30 g šokolāde
šokolāde
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
šķipsna
šķipsna vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Cepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Kad mājās nekā garšīga nav, ļoti iespējams, ka kādā plauktā aizķērusies ne visai mīlēto auzu pārslu paka, kas reti nonāk līdz putras katlam. Ja ledusskapī ir kripatiņa sviesta, tad silti cepumi pie tējas krūzes būs baudāmi jau pēc 20 minūtēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ūdens peldē vai gluži vienkārši mikroviļņu krāsnī izkausē sviestu.

    Pievieno cukuru, sāli un vaniļas cukuru. Gardāks variants ir izvēlēties brūno cukuru.

    Pievieno vienu palielu olu.

    Ber klāt neapgrauzdētas auzu pārslas.

    Pievieno miltus, cepamo pulveri.

    Iemaisi ķirbju sēkliņas un sarīvētu šokolādi.

    Visu rūpīgi samaisi un veido nelielas piciņas uz plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs. Ievēro, ka cepumi nedaudz izplūdīs, tādēļ neliec tos cieši blakus.

    Cep 170 grādu temperatūrā 20 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form