4.1429 7
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Ātri pagatavojams gaisīgais miltu buberts.

Dzeltenumus samaisa ar cukuru un miltiem. Atjauc ar 1/2 glāzi piena. Iemaisa garšvielas.

Uzvāra pienu, lej iekšā maisījumu un maisa, līdz sabiezē.

Vāra uz lēnas uguns. Kamēr buberts nedaudz atdziest, olu baltumus sakuļ stingrās putās un iecilā bubertā.

Pasniedz ar dzērveņu mērci.

Iesūtīja:
Pele

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form