Sastāvdaļas:

  • 1 l piena
  • 5 olas
  • 5 EK cukura
  • 5 EK miltu
  • vaniļa

Gatavošana: saputo olu dzeltenumus ar cukuru, pievieno miltus, 1/4 l auksta piena un visu sajauc viendabīgā masā. Uzvāra pārējo pienu, uzmanīgi, nepārtraukti maisot, lej klāt sagatavoto masu tievā strūkliņā. Kad sabiezē, ņem nost no uguns. Kamēr dziest, saputo olu baltumus stingrās putās, iecilā atdzisušajā masā.Iesūtīja: Poga

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form