Miltu buberts
Foto: Shutterstock
4.0833 12
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Ātri pagatavijams miltu buberts.

Traukā labi samaisa olas, cukuru, miltus un vanilīnu.

Pielej drusku arī pienu, lai olu maisījums sanāk nedaudz šķidrāks.

Katliņā liek vārīties 0,5 litrus piena. Ik pa laikam apmaisa, kad sāk vārīties, lēnām lej iekšā olu maisījumu.

Galvenais ir nemitīgi maisīt, lai nesaiet kunkuļos (arī, ja saiet, ir gardi).

Drusku, drusku pakarsē (vislaik maisot), masa paliks biezāka. Griež nost uguni.

Virumu lej bļodā. Padzesē.

Iesūtīja: tontons

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form