Mini pashas ar košas šokolādes glazūru
Foto: Rasma Kroģere
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g biezpiens
biezpiens
100 ml
100 ml saldais krējums
saldais krējums
0.5 gab.
0.5 gab. citrons
citrons
20 g
20 g vaniļas cukurs
vaniļas cukurs
250 g
250 g cukurs
cukurs
4 gab.
4 gab. olas dzeltenumi
olas dzeltenumi
300 g
300 g marmelāde vai sukādes
marmelāde vai sukādes
200 g
200 g baltā šokolāde
baltā šokolāde
 
pārtikas krāsvielas
pārtikas krāsvielas
  • Citi saldēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Lieldienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Lieldienās ierasts krāsot olas, bet kopā ar bērniem var pagatavot arī krāsainus desertus, piemēram, mazas un košas pashas. Daiga Veismane, "Tiamo" grupas radošā direktore, piedāvā vienkāršu recepti saldajam ēdienam, kas garšos kā maziem, tā lieliem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu kopā ar saldo krējumu sablendē vai saberž caur cietu, pievieno citrona sulu, citrona miziņu, daļu cukura, sasmalcinātu marmelādi un vaniļu.

    Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un ielejam masā. Masu liek formiņās un ļauj masai nostāvēties 12 stundas ledusskapī.

    Izņemot pashu no formiņas, dekorē ar izkausētu balto vai piena šokolādi. Košākam efektam – izkausētai baltajai šokolādei var pievienot pārtikas krāsvielas.

    Košas un priecīgas Lieldienas!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.