Īpaši skaisti un garšīgi - mini tortītes ar zemeņu pildījumu.
Sviestu uz nelielas liesmas izkausē un nedaudz sabrūnina.

Cepeškrāsns uzkarsē līdz 200 grādiem.

Saputo olas ar cukuru, iemaisa miltus, sviestu un kokosriekstu skaidiņas.

Ietaukotās mafinu formās lej mīklu (2/3 no augstuma). Cep 10 - 12 minūtes, atdzesē un izņem no formiņām.

Apelsīnu kārtīgi nomazgā, norīvē mizu, izspiež sulu. Katliņā uzvāra un ~ 2 minūtes pavāra sīrupu, 2 ĒK apelsīnu sulas un 1 TK apelsīna miziņas.

Zemenes noskalo, nosusina, noņem kauslapas, sagriež šķēlēs.


Katru izcepo kūciņu sagiež horizontāli trīs daļās. Jogurtu samaisa ar vaniļas cukuru, uz katras apakšējās kūciņas daļas uzsmērē ~ 1/2 TK jogurta. Uz tā liek vidējo kūciņas šķēli, tai virsū zemenes šķēli, tad kūciņas vāciņu, ko nopindzelē ar apelsīnu sīrupu. Virsu dekorē ar zemenes pusīti.

Iesūtīja:
Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!