Modīgā polentas pica ar saulē kaltētiem tomātiem un salami
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 ml
500 ml kukurūzas putraimi
kukurūzas putraimi
240 g
240 g saulē kaltēti tomāti olīveļļā
saulē kaltēti tomāti olīveļļā
100 g
100 g zaļās olīvas bez kauliņiem
zaļās olīvas bez kauliņiem
300 g
300 g salami
salami
350 ml
350 ml rīvēta mocarella
rīvēta mocarella
sauja
sauja rukola
rukola
  • Citi ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja tev nekad nav sanācis nogaršot kukurūzas putraimu ēdienus, iesakām sākt ar tik pazīstamo picu, tikai ietērpjot to jaunā izskatā. Polentas picas pamatne nebūs kraukšķīga, un, lai to sagrieztu, būs nepieciešams nazis un dakša. Toties garša būs lieliska. Mocarella un saulē kaltētie tomāti ir receptes garšas noslēpums.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vidēja izmēra un dziļuma pannā ieklāj cepampapīru un apsmidzini ar nedaudz olīveļļas.

    Katliņā uzvāri 500 ml ūdens un ieliec tajā kukurūzas putraimus. Vāri uz lēnas uguns 5 minūtes, ar koka karoti apmaisot polentu, līdz tā sabiezē. Pievieno sāli un piparus.

    Ar karoti pārvieto polentu uz cepamo pannu un izlīdzini putru pa visu pannu. Lai polenta neliptu pie karotes, vari izmantot ar nedaudz eļļas no kaltēto tomātu burciņas. Polentas pamatnei jābūt plānai–kā picas pamatam.

    Uzkarsē cepeškrāsni. Izvieto uz picas pamatnes sagrieztus saulē kaltētos tomātus, olīvas, salami un mocarellu. Cep aptuveni 10–15 minūtes, līdz sieram parādās burbulīši un pica ir karsta.

    Dekorē picu ar rukolas lapiņām.

    Griez to šķēlēs un izbaudi!

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Picas recepte Kas ir polenta Picas pamatnes veidi Picas mīkla Rukola Polenta Mocarella Salami Saulē kaltēti tomāti Zaļās olīvas Cepšana Vārīšana Citi ēdieni Ikdienas maltītei Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Pusdienas Vakariņas viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form