Mohito ar konjaku un saldētām avenēm
Foto: DELFI
5.0000 1
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja piemājas dobē kuplo piparmētru krūms un plauktā noput konjaka pudele, vari pagatavot vīrišķīgāku mohito versiju siltiem vasaras vakariem.

Sasmalcini ledu un sagriez pusi laima mazākās daiviņās. Glāzē liec piparmētru lapiņas, divas laima daiviņas un ber brūno cukuru. Sastampā visu, līdz sāk izdalīties šķidrums. Pievieno pārējās laima daiviņas un vēl nedaudz visu pastampā.

Ber glāzē sasmalcinātu ledu, pievieno saldētas avenes. Pārlej pāri konjaku un gāzētu ūdeni. Ar garu karoti visu apmaisi.

Dekorē ar svaigām avenēm, piparmētru lapiņām vai laimu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form