Načo čipsi ar malto gaļu un sieru
Foto: Shutterstock
4.3750 8
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g nachos čipsi
nachos čipsi
300 g
300 g maltā gaļa
maltā gaļa
300 g
300 g konservētas pupiņas (labāk tomātu mērcē)
konservētas pupiņas (labāk tomātu mērcē)
2-3 gab.
2-3 gab. tomāti
tomāti
1 gab.
1 gab. sarkana parika
sarkana parika
300 g
300 g rīvēts siera (Čederas)
rīvēts siera (Čederas)
 
paciņa Tex-mex garšvielas (Nachos vai Tachos)
paciņa Tex-mex garšvielas (Nachos vai Tachos)
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dažādas uzkodas
  • Gaļas uzkodas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Meksikāņu nacionālā virtuve
  • Načo - kukurūzas čipsi ar malto gaļu un pupiņām ir sātīga uzkoda pie aliņa.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Malto gaļu apcepam (labāk zem vāka, lai mīkstāka), pievienojam kubiņos sagrieztu papriku un tomātus, pasutina.

    Sablendē pupiņas (ja tomātu mērcē, tad nenolej), pievieno garšvielu maisījumu, samaisa un liek klāt uz pannas maltajai gaļai (mērcei), pasutina.

    Kārto čipšus uz lēzena šķīvja aplī, liek kārtās kā piramīdu – čipsi, mērce, čipsi, mērce utt.

    Bagātīgi pārkaisa piramīdu ar rīvēto sieru un liek mikroviļņu krāsnī (vai cepeškrāsnī) uz pāris minūtēm – tā lai siers izkūst.

    Iesūtīja: karmedoija

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form