Načo čipsi ar malto gaļu un sieru
Foto: Shutterstock
4.3333 6
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Načo - kukurūzas čipsi ar malto gaļu un pupiņām ir sātīga uzkoda pie aliņa.

Malto gaļu apcepam (labāk zem vāka, lai mīkstāka), pievienojam kubiņos sagrieztu papriku un tomātus, pasutina.

Sablendē pupiņas (ja tomātu mērcē, tad nenolej), pievieno garšvielu maisījumu, samaisa un liek klāt uz pannas maltajai gaļai (mērcei), pasutina.

Kārto čipšus uz lēzena šķīvja aplī, liek kārtās kā piramīdu – čipsi, mērce, čipsi, mērce utt.

Bagātīgi pārkaisa piramīdu ar rīvēto sieru un liek mikroviļņu krāsnī (vai cepeškrāsnī) uz pāris minūtēm – tā lai siers izkūst.

Iesūtīja: karmedoija

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form