Ņamburgers – maizes sacepums ar desu un sieru
Foto: DELFI
4.3750 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
baltmaize (var arī vecu un sakaltušu)
baltmaize (var arī vecu un sakaltušu)
 
desa
desa
 
žāvēta gaļa
žāvēta gaļa
1 glāze
1 glāze piens
piens
 
siers
siers
 
taukvielas formas ieziešanai
taukvielas formas ieziešanai
  • Brokastis
  • Vakariņas
  • Gaļas sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Šī ēdiena otrs nosaukums varētu būt "Iztīrīsim ledusskapi!".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavošana:

    Ieslēdz cepeškrāsni, lai silst.

    Baltmaizi izmērcē pienā un izklāj tortes formu, tā, lai visa tortes forma ir nosegta.

    Sagriež desu, gaļu mazos gabaliņos, pārkaisa pāri maizei.

    Pārkaisa ar sieru. Pārliek ar pienā izmērcētām maizes šķēlēm. Atkal pārkaisa ar desu, gaļu,

    Sakuļ olu ar pāri palikušo pienu (var arī tikai olu), sāli. Pārlej pāri maizei.

    Pārkaisa visu ar sieru.

    Liek iekšā cepeškrāsnī un cep cepeškrāsnī. Gatavs, kad siers ir izkusis.

    *Ja maizes ir mazāk, var taisīt ņamburgeru vienā kārtā. Ņamburgera pildījumu var variēt atkarībā no tā, kas atrodams ledusskapī. Var gatavu pārkaisīt ar zaļumiem. Pasniedz karstu.
    Iesūtīja: Lienīte

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form