Ņammīgais cūkgaļas šašliks
Foto: Privātais arhīvs
3.4286 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1.5 kg
1.5 kg cūkgaļas kakla karbonāde
cūkgaļas kakla karbonāde
1 kg
1 kg sīpoli
sīpoli
1 ĒK
1 ĒK sāls
sāls
1 ĒK
1 ĒK rupji malti melnie pipari
rupji malti melnie pipari
1 ĒK
1 ĒK koriandra sēklas, saberztas piestā
koriandra sēklas, saberztas piestā
1 ĒK
1 ĒK kaltēts baziliks
kaltēts baziliks
1 ĒK
1 ĒK saldās paprikas pulveris
saldās paprikas pulveris
1 ĒK
1 ĒK kaltēts timiāns
kaltēts timiāns
2
2 lauru lapas
lauru lapas
6 ĒK
6 ĒK eļļa
eļļa
1
1 citrons
citrons
  • Gaļas ēdieni
  • Šašliks un citi grila ēdieni
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Bieži vien šašlika receptēs tiek ieteikts visas sastāvdaļas pievienot "pēc garšas", bet, ko iesākt, ja par savu garšas izjūtu neesi īsti pārliecināts? Praksē daudzkārt pārbaudītu ņammīgā šašlika recepti ar precīzām produktu mērvienībām iesaka mūsu lasītājs Agris Pontags.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež gabalos. Daļu sīpolu sasmalcina, daļu sarīvē uz rupjās rīves.

    Liek sīpolus pie gaļas. Pieber sāli un ar rokām cītīgi mīca, kamēr sīpoli sāk suloties.

    Pieber garšvielas, eļļu, izspiež citronu. Kārtīgi samaisa.

    Liek gaļai virsū slogu, diennakti marinē.

    Gaļu liek uz iesmiem vai restēm un cep.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Sludinājumi