11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1.5 kgcūkgaļas kakla karbonāde1 kgsīpoli1 ĒKsāls1 ĒKrupji malti melnie pipari1 ĒKkoriandra sēklas, saberztas piestā1 ĒKkaltēts baziliks1 ĒKsaldās paprikas pulveris1 ĒKkaltēts timiāns2 lauru lapas6 ĒKeļļa1 citrons
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež gabalos. Daļu sīpolu sasmalcina, daļu sarīvē uz rupjās rīves.
2
Liek sīpolus pie gaļas. Pieber sāli un ar rokām cītīgi mīca, kamēr sīpoli sāk suloties.
3
Pieber garšvielas, eļļu, izspiež citronu. Kārtīgi samaisa.
4
Liek gaļai virsū slogu, diennakti marinē.
5
Gaļu liek uz iesmiem vai restēm un cep.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit