Ņammīgais cūkgaļas šašliks
Foto: Privātais arhīvs
3.4286 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Bieži vien šašlika receptēs tiek ieteikts visas sastāvdaļas pievienot "pēc garšas", bet, ko iesākt, ja par savu garšas izjūtu neesi īsti pārliecināts? Praksē daudzkārt pārbaudītu ņammīgā šašlika recepti ar precīzām produktu mērvienībām iesaka mūsu lasītājs Agris Pontags.

Gaļu sagriež gabalos. Daļu sīpolu sasmalcina, daļu sarīvē uz rupjās rīves.

Liek sīpolus pie gaļas. Pieber sāli un ar rokām cītīgi mīca, kamēr sīpoli sāk suloties.

Pieber garšvielas, eļļu, izspiež citronu. Kārtīgi samaisa.

Liek gaļai virsū slogu, diennakti marinē.

Gaļu liek uz iesmiem vai restēm un cep.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form